• Haberler
  • Genel
  • 'Vefalı şehir Afyon'u kalbimde götürüyorum'

'Vefalı şehir Afyon'u kalbimde götürüyorum'

Afyonkarahisar Valiliği görevinden Kayseri Valiliği görevine atanan Vali Gökmen Çiçek'e ahde vefanın zirvesinde bir veda programı düzenlendi. Vali Çiçek, 'Vefalı şehir Afyonkarahisar'ı kalbimde götürüyorum' dedi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu tarafından Vali Gökmen Çiçek'in onuruna Akrones Termal Otel'de veda yemeği verildi. Yoğun katılımın olduğu veda yemeğine Protokol üyeleri, askeri ve mülki erkân, [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği görevinden Kayseri Valiliği görevine atanan Vali Gökmen Çiçek’e ahde vefanın zirvesinde bir veda programı düzenlendi. Vali Çiçek, “Vefalı şehir Afyonkarahisar’ı kalbimde götürüyorum” dedi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu tarafından Vali Gökmen Çiçek’in onuruna Akrones Termal Otel’de veda yemeği verildi. Yoğun katılımın olduğu veda yemeğine; Protokol üyeleri, askeri ve mülki erkân, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Veda yemeğinde Valimiz Gökmen Çiçek’in görev süresi boyunca Afyonkarahisar’da yaptığı hizmetleri anlatan klip izletilirken, veda türküleri ve şiirler de okundu. Program çekilen fotoğraflarla tamamlandı.
“VALİ ÇİÇEK’LE ÇALIŞMAK ONURDU”
Programda Vali Gökmen Çiçek’in Afyonkarahisar’da ki 700 günlük görev süresinde il genelindeki hizmetlerini içeren video gösterimi izlendi. Programın açış konuşmasını Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe yaptı. Vali Gökmen Çiçek’in Afyonkarahisar’a atandığında İçişleri Bakanlığı çalışanlarının telefonda, “Bakanlığın efsane Personel Genel Müdürü ilinize vali geliyor.’ dediklerini aktaran Boztepe, “Sayın Valimiz, Afyonkarahisar halkının özleştirdiği tabirle ‘Efsane Vali’ olmuştur. Öncelikle ben ve mülki idare amiri arkadaşlarım, il müdürleri ve mesai arkadaşlarımız adına Vali Gökmen Çiçek’le çalışmaktan duyduğumuz büyük onuru paylaşıyorum. Hepimiz Sayın Valimizin hızına ayak uydurmaya çalıştık. Gösterdiği yolda adım adım gitmeye çalıştık. Yorgunuz bunu inkâr edecek durumda değiliz. Ama hiç yüksünmedik, hiç gücenmedik. Çünkü iyi niyetini gördük, Afyonkarahisar’a kazandırmak istediklerini gördük. Herşeyden önce üst düzey bir yöneticinin personelinin arkasında dağ gibi durduğunu gördük. Tüm mesai arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Bizler hakkımızı sonuna kadar helal ettik, sizde hakkınızı helal edin. Sayın Valimizden çok şey öğrendik. Ben 20 yıllık meslek hayatımda herşeyi öğrendiğimi zannediyordum. Ama esas itibariyle ne kadar eksik kaldığımı teyit etme imkânı buldum. Biz esasında Sayın Valimizden Ankara bürokrasisinin olmaz dediği bir işin nasıl olduğunu gördük. Biz Valimizden ödenek yok denilen bir işin nasıl yaptırıldığını gördük. Biz Valimizden aslında ne kadar büyük bir çalışma direncimiz varmışta haberimiz yokmuş. Bunuda gördük. Biz Sayın Valimizle birlikte ekip olmayı öğrendik. Dolayısıyla Türkiye’ye örnek bir valilik çalışma modelini oluşturduğunuz görüldü. Afyonkarahisar halkı herşeyden önce taraflı tarafsız herkese kucak açan bir valiyi gördü. Devletin şefkatli yüzünü gösteren bir valiyi gördü. Ben inanıyorum ki bu halk sizi hiç unutmayacak, şükranla anacak ve dualarında olacaksınız. Başlattığınız projeler bize ve bu kente emanettir. Valimiz Afyon’u çok sevdi. Ama Afyon’da Valimizi, samimiyetini, çalışkanlığını, içtenliğini sevdi. Sayın Valimiz sevgi seli ile uğurlanıyor.” dedi.
“VALİMİZ SEVİLDİKÇE MÜTEVAZILIĞİ ARTTI”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser yaptıı konuşmada, Vali Gökmen Çiçek’in vedasının şehre hüzün verdiğini söyledi. Serteser, “2020 yılının Haziran ayında ilimizde göreve başlayan, kısa sürede halkın sevgilisi olan; samimi ve sıcak yaklaşımı ile kapısına gelen kimseyi geri döndürmeyen; iş dünyasına her zaman destek veren Valimiz Gökmen Çiçek’i uğurluyoruz. Valimiz, 2020 yılının Temmuz ayında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ı ziyareti sırasında söylediği sözlerle, çalışma ilkeleri hakkında ipuçları vermişti. Bakın o ziyarette ne demişti Valimiz. ‘Afyonkarahisar’da en çok takdir ettiğim şeylerden birisi, Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde sadece Afyonkarahisarlı olanların değil dışarıdan gelen, Afyonkarahisar için dertlenen, bu şehir için bir şeyler yapmak isteyenlerin de kucaklanmasıdır. Bu sebeple de çok mutluyum. Çünkü artık kentler sadece o kentte doğanların değil, o kent için ızdırap çeken, bunun için gece gündüz koşturan, yatırım yapan, istihdam sağlayan ve kentin gelişmesi için çaba sarf edenlerin şehridir.’ Valimiz, hakikaten Afyon’un dertleri ile dertlendi; vatandaşın sevinciyle gülümsedi; iş dünyasının yatırımlarıyla gururlandı. İl dışından gelen misafirlerimize, bizi bizden iyi anlattı; şehrimizin tanıtımı için; bürokraside edindiği çevre ile sürekli temas hâlinde kaldı. Sevildikçe mütevazılığı arttı; mütevazılığı arttıkça daha çok sevildi. Bir baktık Ayazini’nde, bir baktık Sultandağı’nda, bir baktık Akdağ’da, bir baktık bizimle Ankara’da.” diye konuştu.
“VALİMİZ İL TARİHİNDE İLK KEZ 4 PARTİNİN İL BAŞKANINI BİRARAYA GETİRDİ”
Vali Gökmen Çiçek’in Afyonkarahisar’da ayak basılmadık ilçe ve belde bırakmadığının altını çizen Serteser, “Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Belediye Başkanlarımız, Sayın Vali Yardımcılarımız, Sayın Kaymakamlarımız, Sayın İl Genel Meclisi Başkanımız ve il protokolü ile büyük bir sinerji yakaladı. İlçe Belediye Başkanları’nı siyasi görüş ayırt etmeksizin kucakladı. Bir ilin, ilçeleri ile birlikte gelişeceğini biliyordu ve il merkezimiz ile ilçelerimizi bütünleştirdi. Valimiz’in öncülüğünde, ilimizin yakın tarihinde ilk kez, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerimizin İl Başkanları bir araya gelerek Teknofest’in Afyonkarahisar’da yapılması için basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısı düzenleyen 4 İl Başkanımız da aramızdalar. Sayılamayacak birçok güzel gelişmeye Valimiz’in görev süresinde şahit olduk. Valimiz, çalışkanlığı ile de bizlere hep örnek oldu.” şeklinde konuştu.
“AFYON İŞ DÜNYASININ ÖNÜNÜ AÇTI”
Vali Gökmen Çiçek’in, Afyonkarahisar iş dünyasının da önünü açtığını, ekonomiye katma değer sağlayan yeni projelere imza attığını belirten Serteser, “Bu projelerin başında Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifleri yer aldı. İlimiz genelindeki kadınlar, bir taraftan üreterek ekonominin bir parçası olurken diğer taraftan verilen eğitim ve seminerlerle bilgilerini tazeleme imkânı buldular. Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifleri’nin ürünlerinin tüketiciye ulaşması noktasında ise yine Valimiz, önemli bir projeye imza attı. Bu vesile ile Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Afyon Eğitim Vakfı’nın İktisadi İşletmesi tarafından albikere.com isimli e-ticaret sitesi kuruldu. Albikere.com vasıtasıyla hem kadın istihdamına katkı sağlandı, hem de başarılı üniversite öğrencilerine destek verildi. 25 Mayıs’ta kuruluşunun birinci yılını kutlayacağımız albikere.com, bir şehrin potansiyelini harekete geçirdiğinde, kısıtlı imkânlarla da olsa nasıl başarıya ulaşacağını da hepimize göstermiş oldu. Valimiz, albikere.com ile hem bizzat ilgilendi; hem de değerli Vali Yardımcılarımız’ı görevlendirerek işlerin yakından takibini sağladı.” ifadelerine yer verdi.
“VALİMİZ AFYON SUCUĞUNUN TADINI ÖZLEYECEK”
Vali Gökmen Çiçek’in yıllar sonra anılacak başka bir projesinin İhsaniye’ye bağlı Ayazini köyünün turizme kazandırılması olduğunu belirten Sertes şu ifadeleri kullandı: “Bu görkemli alan, Valimiz’in çalışmalarıyla bir turizm bölgesi hâline geldi. Başta Ayazinliler olmak üzere Afyon halkı bu projeyi benimsedi ve sahip çıktı. Malumunuz olduğu üzere, Sinanpaşa ilçemizde uzun süredir atıl durumda olan Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi bulunuyordu. Valimiz, o konuda da bizi cesaretlendirdi. Milletvekillerimiz’in ve Müteşebbis Heyeti’nin teveccühleri ile Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildim. Göreve başladığım ilk günden itibaren, Valimiz’in ve Milletvekillerimiz’in desteğini gördüm. Bürokrasi işlemlerinin hızla tamamlanmasını Valimiz’e ve tabii ki Sayın Milletvekillerimiz’e borçluyuz. Gönül kazanan, uyumu ön plana çıkaran, tatlı-sert uyarıları ile ailemizden birisi olan Valimiz’e ve değerli eşi Hanımefendi’ye, ilimize yaptıkları hizmetler ve sağladıkları imkânlar için sonsuz teşekkür ediyorum. Valimiz’e, yeni görev yeri olan Kayseri’de başarılar diliyorum. Ancak şunu da vurgulamak isterim ki Afyon Sucuğu’nun tadını özleyecektir.”
“KAYSERİ’DE AFYON’LU BİR VALİMİZ VAR”
Serteser sözlerini şöyle tamamladı: “Elbette biliyoruz ki, devletimiz binlerce yıllık geleneği ile başarılı nice yöneticiler yetiştirmiş ve bundan sonra da yetiştirecektir. Valimiz; hem aile yapısı, hem örf ve adetlerimize bağlılığı; hem de çağdaş yaklaşımı ile Türk Devleti’nin yetiştirdiği önemli idareciler arasında yerini almıştır. Sözlerime son verirken Sayın Valimiz’i ve siz değerli katılımcıları bir kez daha sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Biliyoruz ki Kayseri’de Afyonkarahisarlı bir Valimiz var. Yolunuz açık olsun.”
“VALİMİZ AKILLI VE TECRÜBELİYDİ İYİ BİR EKİP KURDU”
İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban veda programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Benden önce yapılan konuşmalarda Sayın Valimizin tüm yönleri ortaya konuldu. Sayın Valimiz akıllı bir insan. Tecrübeli olduğundan Afyon’a atandığında kendisine iyi bir ekip iyi bir takım kurdu. Çünkü tek başına bir insan ne kadar donanımlı, çalışkan ve fedakâr olursa olsun başarıya ulaşması mümkün değildir. Sayın Valimizin başarısı ekibimizle birlikte oldu en güzelini yaptı. İnşallah ekibide buradan götürmezsiniz. Bir vali bir ilde en utanılacak veya hor görülecek insanların bile en zor anda sığınacakları bir liman olmalıdır. Çünkü vali devleti temsil etmektedir. Ayna zamanda bir vali elbette Ankara bürokrasisi, siyasiler ve milletvekilleriyle de yakından ilgilenecektir. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek gerçekten sığınılacak bir liman olduğunu göstermiştir.”
“VALİMİZ DEVLETİN GÜLER YÜZÜNÜ GÖSTERDİ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek konuşmasında şöyle konuştu: “Gerçekten hüzünlüyüz. Ama benden önce konuşan arkadaşlar kadar iyimser konuşmayacağım. Bu il çok valiler gördü. Ama ilin tarihinde vali uğurlamada ben böyle bir kalabalığı görmedim, duymadım. Belkide bugüne kadar Afyon gelmiş geçmiş valilere göre en fazla hizmeti Valimiz Gökmen Çiçek’in zamanında gördü. Allah Valimizden razı olsun. Daha önceki valilerde hizmet ettiler. Ama bu kadar fazla yatırımı ve hizmeti ne Afyon merkez ne de ilçeleri görmedi, ulaşamadı. Birlikteliği sağlayıp devletin güler yüzünü gösterdiniz. Herkese samimiyetle yaklaştı. Allah kendisinden razı olsun Covid-19 pandemi sürecinde her daim desteğini yanımızda hissettik. Milletvekillerimize de çok teşekkür ediyorum. Katılımcılar huzurunda çok teşekkür ediyorum. Valimiz birlikteliği sağladı. Ayrımız gayrımız yok. Tek gayemiz güzel Afyonumuz’u bir adım daha ileriye götürebilmektir. Bu da Valimiz sayesinde sağlandı, minnettarız.”
“VALİMİZ BİZDEN BİRİ FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI VERDİK”
Vali Gökmen Çiçek’in Kayseri’ye tayini çıktığı gece Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kendisini telefonla aradığını belirten Zeybek, “Sayın Bakanımız telefonda bana ‘Valiniz nasıl?’ diye sordu. Bende gece yarısı saat 00.30’da gayet iyi Sayın Bakanım cevabını verdim. ‘Uyum nasıl?’ diye sordu. Uyun mükemmel dedim. Kendisi iyi akşamlar diyerek telefonu kapattı. Ben işkillendim tekrar telefon açtım. Sayın Bakanım hayr ola bir sıkıntı mı var diye sordum. Biz Valimizden memnunuz. Bir Afyonlu kadar hatta daha fazla Afyon’u düşünerek hizmet eden bir Valimiz dedim. ‘Merak etmeyin uzayan kol bizdendir.’ dedi. Sabah Valimizin Kayseri Valiliğine atandığını öğrendim. Gönlümüz daha uzun yıllar Afyon’da kalması, yarım hizmetlerinin devam etmesi bu birliktelikle şehrimizi biraraya getirebilmekti. Ama biz kendisini unutmayacağız. Valimizi kendimizden farklı görmedik. Belediye Meclisi olarak aldığımız kararla fahri hemşehrilik beratı da verdik.” dedi.
“SAYIN VALİMİZİN BAŞARILARI HERKESÇE BİLİNİYOR”
Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Ankara doğumlu olmasına karşılık kendisini Afyonkarahisarlı olarak hissettiğini söyledi. Alp, “Benim Afyonkarahisar’da 3. yılım. Nüfus kâğıdımda Ankara yazsada Afyonkarahisar’ın dertlerini benimsemiş bir insan olarak kendimi affınıza sığınarak müsaadenizle kendimi Afyonkarahisarlı olarak kabul ediyorum. Çalışmalarımız farklı gibi gözüküyor. Kışlada silahlı kuvvetlerimizin, ordumuzun ihtiyaçlarını karşılarken Afyon’da bir hareketlenmenin olduğunu görmemek mümkün değildir. Ben Afyon’da İkmal ve Garnizon Komutanı olarak birçok ilkleri yaşadım. İlk Garnizom Komutanlığımdı. İlk defa Valilerle ve ilk defa Belediye Başkanıyla birlikte çalıştım. Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibi gerçekten büyük bir uğurlama töreniyle karşılaşıyorum. Benim ileride Afyon’la ilgili anlatacağım çok hikâye var. Başarılı insanın başarılarını anlatmak için başarı kelimesinin yeterli olmadığı bir ortamdayız. Sayın Valimizin başarıları herkesçe söylendi, biliniyor. Gıpta ile baktığım gerçek anlamda halkın bağrından çıkan bir evladının yine milletiyle kucaklaşmasıdır.” diye konuştu.
“KAYSERİLİLER HER ZAMANKİ GİBİ ZEKİCE DAVRANDILAR”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Vali Gökmen Çiçek’in başarılı çalışmalarının ardından Kayseri gibi Türkiye’nin çok önemli bir iline Vali olarak atandığını söyledi. Taytak, “Valimizin Kayseri Valisi olarak atanmasının ardından gururumuz Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile görüştüm. Dedim ki; Ağabeyim bana söz vermiştin. Vali bey Afyon’da duracaktı. ‘Valla öyle bir anlattınız ki şunları yaptı, şöyle çalıştı. Tutamadık, aldılar götürdüler.’ dedi. Gerçekten de Kayserililer her zamanki gibi zeki ve akıllı düşünce tarzlarını ortaya koydular. Mehmet Zeybek beyefendinin ifade ettiği gibi Sayın Mehmet Özhaseki ve arkadaşları valimizi aldılar. Valimiz sadece Afyon’un ve Kayseri’nin değil Türkiye’nin Valisi.” şeklinde konuştu.
“KENDİNİ BİLMEZ YAZILAR OKUDUK VALİMİZİ BURADA EMEKLİ EDEMEYİZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven şunları kaydetti: “Sayın Valimizin ilimize geldiğinden beri, vizyonunu, çalışmalarını ve başarılarını gördük. Allah razı olsun neredeyse Afyon’da el değmedik hizmet götürmedik noktası kalmadı. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına bundan dolayı çok teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü eşi muhterem hanımefendiye etmek istiyorum. Eminim ki Valimizi uğurlamıyor, buradan sadece uğurluyoruz. Afyonkarahisar kapısı daima size açıktır. Eminiz ki bizlerde Kayseri’ye geldiğimizde bir kapımız vardır. Son birkaç gündür bazı kendini bilmez yazılar okuyoruz. Keşke elimizde imkân olsada Sayın Valimizi ilimizden emekli gönderebilseydik. Afyonkarahisar sizi unutmayacak. Allah’a emanet olun.”
“VALİ BEY SİYASETİN ÖNÜNE GEÇİYOR DİYENLERE SANA NE OLUYOR BİZ RAHATIZ DEDİM”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya şöyle konuştu: “Vali demek devlet kavramını temsil edip makam aracında türk bayrağını takma yetkisi olan üç kişiden birisidir. Kırmızı bayrağın altındaki herkese gönlü ve kalbi açık olan bir insan olması lazımdır ki Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’te biz bunu gördük. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile sıkça görüşüyorum. Aman sakın ha Sayın Bakan, 2023 seçimlerine kadar bizim Valimizi kesinlikle değiştirmeyin diye. Sayın Bakanım söz verdi. Kendisine kalması halinde problem olmayacağını, 2023 yılına kadar Afyon’da Gökmen Çiçek’in çalışacağını ifade etti. Biz bu rahatlıkla çalışıyoruz. Geçen hafta Gençlik Spor Bakanımızla açılışlardan sonra akşam Valimizle biraraya geldik. Kendisi farklıydı, neşesi yoktu. Biraz sıkıştırınca tayininin çıktığını öğrendiğini Kayseri’ye gideceğini söyledi. Gerçekten o an şok yaşadım. Israrla devlet geleneğimizde bu yok demesine rağmen Sayın Bakanımıza Cumhurbaşkanımızı arattırdık. Biz Valimizin burada kalmasını arzu ediyoruz dedik. Ancak devlette imzadan çıkmış bir kararname geri dönmez dediler. Böylece Kayseri bir yönetici, iyi bir vali, çalışkan bir yönetici kazandı. Ben inanıyorum; Gökmen Çiçek Valimiz Ankara, İstanbul gibi çok daha büyük şehirlerimizde de valilikler yapacak, başka makamlara gelecek yine beraber çalışacağız. İbrahim Yurdunuseven vekilimizin söz ettiği gibi insan gerçekten hayretler içerisinde kalıyor. Bazıları sosyal medyadan vekiller valinin kalmasını azru etmemiş gibi ifadeler kullanıyor. ‘Vali bey siyasetin önüne geçiyor.’ diyenler oluyor. Bende sana ne oluyor diyorum. Olursa bizim koltuğa olur biz rahatız. Allah bizlerede görevimizi bitirdiğimiz gün Sayın Valimizde olduğu gibi arkamızdan hayır dua ile anılmayı nasip etsin.”
“AFYON VALİMİZİN GAYRETLERİ VE UYUMLA KALKINDI”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu şunları söyledi: “Sayın Valimiz Gökmen Çiçek için özet şu ki Afyonkarahisar kendisini seviyor. Sayın Valimiz ben Orman ve Su İşleri Bakanı iken kendisi Güneysu Kaymakamı idi. Başarılı çalışkan bir kişi olarak Afyonkarahisar Valisi olmasından büyük mutluluk duymuştum. Valimizin güzel özellikleri var. Çok çalışkan, zamanı çok güzel kullanıyor. Çok güzel bir ekip kurarak Afyonkarahisar’da ciddi bir kalkınma sağladı. Afyonkarahisar’daki kalkınmanın nedeni uyumdur.”
“VEFALI ŞEHİR AFYON’U KALBİMDE GÖTÜRÜYORUM”
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek programın son konuşmasını yaptı. Çiçek şunları kaydetti: “Şu anda benim en zor anımdır. Ben Afyonkarahisar için Gizemli Şehir diyordum. Aslında Afyon için söylenilecek cümle Vefalı Şehir Afyonmuş. Biz bu sevgiyi hak edecek ne yaptık diye soruyordum. Bu kent başka bir kenttir. Kendisine bir adım gelene adeta koşuyor. Bu kentin inanılmaz bir vefası var. Ben Afyon sevdalısı ağışı olmayayım da ne olayım? Afyonkarahisar’dan ayrıldığım günü hiçbir zaman unutmam çünkü bugün benim evlilik yıl dönümüm. Büyük bir şehre görevlendirilmiş olmaktan dolayı gururluyum. Memlekete hizmet aşkım, bulunduğum her görevde çok fazla çaba sarf ettim. Devlet memuruyuz mutlaka bir tayinimiz olacaktı. Milletvekillerimiz beni hiç incitmedi. Beni yalnız bırakmayan herkesten Allah Razı olsun. Zaferin şehrine hizmet etme onurum bana ölene kadar yeter. Çocuklarım iki gündür ağlıyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin. Afyonkarahisar benim için bir sevda, çünkü ilk göz ağrım yani valilikte ilk görev yerim. İnanın Afyonkarahisar’ı kalbimde götürüyorum.”
AFJET AFYONSPOR’DAN ÇİÇEK’E 03 NUMARALI FORMA
Veda programının sonunda AFJET Afyonspor Kulübü Başkanı Süleyman Karakuş, Yönetim Kurulu üyeleri ve sporcular da Gökmen Çiçek’e hatıralarla veda etti. Karakuş ve sporcular Vali Gökmen Çiçek yazılı 03 numaralı AFJET Afyonspor forması hediye etti. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme