Vefalı öğretmenler şehit evini ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Ahde Vefa Bisiklet Turu katılımcıları ve Şube Müdürü Hikmet Tuncer’le birlikte Şehit Sami Çiftci'nin ailesini ziyaret etti. Ziyaret sonrası Asri Mezarlıkta bulunan Şehitlikte Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Osmangazi Anadolu Lisesi’nin hazırladığı Şehitleri Anma programında şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.Kutlu bir yolculuğa çıktıklarını ifade eden öğretmenler, [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Ahde Vefa Bisiklet Turu katılımcıları ve Şube Müdürü Hikmet Tuncer’le birlikte Şehit Sami Çiftci’nin ailesini ziyaret etti. Ziyaret sonrası Asri Mezarlıkta bulunan Şehitlikte Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Osmangazi Anadolu Lisesi’nin hazırladığı Şehitleri Anma programında şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.
Kutlu bir yolculuğa çıktıklarını ifade eden öğretmenler, yol boyunca uğradıkları  her noktada şehitlikleri ve şehit ailelerini ziyaret edip selam ileteceklerini belirtti.
Öğretmenleri karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın, “Tarihin kaydettiği o geceyi unutmamak ve unutturmamak adına çocuklarımıza ve gelecek nesillerimize en doğru şekilde aktarılması için ülke genelinde özellikle 15 Temmuz’un sene-i devriyesinin çok yaklaştığı şu günlerde çeşitli etkinlikler devam ediyor. 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Ahde Vefa Bisiklet Turu da bu vefa gösterilerinden bir tanesi. Konya’dan başlayan ve 15 Temmuz günü İstanbul’da, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sonlanacak olan Bisiklet Vefa Turu’nu İlimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bisiklet Vefa Turu’na katılan ve bu sıcak havada pedal çeviren tüm öğretmenlerimiz ile projeye emek harcayan katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme