Vefa ziyareti – Kocatepe Gazetesi

İbrahim-Neriman Küçükkurt İlköğretim Okulu’nun yeni oluşturulan okul aile birliği üyeleri ilk icraat olarak hayırsever aileye teşekkür ziyaretinde bulundular Gazeteniz Kocatepe'nin kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt'un bağışladığı arsa üzerine inşa edilen okulda eğitim başladı. Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu'nun yeni oluşturulan Okul-Aile Birliği Neriman Küçükkurt’u evinde ziyaret ederek şükran dileklerini ilettiler.Afyonkarahisar’ın en güzide okullarından birinin kuruluşuna vesile olan merhum [&hellip]

Vefa ziyareti

İbrahim-Neriman Küçükkurt İlköğretim Okulu’nun yeni oluşturulan okul aile birliği üyeleri ilk icraat olarak hayırsever aileye teşekkür ziyaretinde bulundular

Gazeteniz Kocatepe’nin kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt’un bağışladığı arsa üzerine inşa edilen okulda eğitim başladı. Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu’nun yeni oluşturulan Okul-Aile Birliği Neriman Küçükkurt’u evinde ziyaret ederek şükran dileklerini ilettiler.
Afyonkarahisar’ın en güzide okullarından birinin kuruluşuna vesile olan merhum ibrahim Küçükkurt’u minnetle andıklarını belirten Okul Müdürü Necati Yılmaz, Neriman Küçükkurt’a ve Küçükkurt ailesine de desteklerinden dolayı minnettar olduklarını bildirdi.
Ziyarette Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Teke ile Okul Aile Birliği üyeleri, Arzu Mesci, Filiz Küçükkurt, Okşan Efe, Mehmet Ali Barlas, Buğra Toraman, Ramazan Yıldız, Sabri Ayatan, Süreyya Bayram, Cuma Akar, Yaşar Ayhan, Recep Avcı da ilimiz için böylesi bir hizmete vesile olmaları nedeniyle Küçükkurt ailesine teşekkür ettiler. Bu mutlu günün tatlı bir başlangıca vesile olması amacıyla pasta kesilerek merhum İbrahim Küçükkurt için duada bulunuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme