• Haberler
  • Genel
  • Vefa öğrencilerinden Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vefa öğrencilerinden Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da İşitme Engelliler, Zihinsel Engelliler, Otistik ve Fiziksel engelli çocuklara eğitim veren Vefa Özel Eğitimve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmen ve Öğrencileri Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler Okul Yöneticisi Müzeyyen Kocaşaban ve Okul Kurucusu Mustafa Aladaş ile Öğrenciler Melih Yürüsoy, Safiye Derin ve Furkan Doğan'ın katıldığı ziyaret sırasında Öğrenciler Vali Balkanlıoğlu'na kendi elleriyle yaptıkları süs eşyalarından [&hellip]

Vefa öğrencilerinden Vali'ye ziyaret

Afyonkarahisar’da İşitme Engelliler, Zihinsel Engelliler, Otistik ve Fiziksel engelli çocuklara eğitim veren Vefa Özel Eğitimve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmen ve Öğrencileri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Okul Yöneticisi Müzeyyen Kocaşaban ve Okul Kurucusu Mustafa Aladaş ile Öğrenciler Melih Yürüsoy, Safiye Derin ve Furkan Doğan’ın katıldığı ziyaret sırasında Öğrenciler Vali Balkanlıoğlu’na kendi elleriyle yaptıkları süs eşyalarından hediye ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin verdikleri eğitimleri yakından takip ettiğini ve her zaman destekçi olmaya çalıştıklarını söyledi.
Vali Balkanlıoğlu ziyaret sırasında Okul Yöneticisi Müzeyyen Kocaşaban’dan, okulda verilen eğitim-öğretimler, ders saatleri ve öğrencilerdeki gelişimler hakkında detaylı bilgiler aldı. Ziyaret sırasında Öğrencilerden Melih Yürüsoy, Vali Balkanlıoğlu’na ‘Atatürk’ isimli şiiri okurken, yine öğrenci Safiye Derin’de ‘Cumhuriyet’ isimli şiiri okudu. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme