Veda ve vefa yemeği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü’nden, Eskişehir Bölge Müdürlüğü’ne atanan Zekeriya Mere ile Mere’nin yerine Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Metin Kalyoncu için Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları Korel Termal Otel’de bir yemek düzenledi Korel Termal Otel’de verilen yemeğe Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve aileleri olmak üzere 128 kişi katıldı. Davetliler arasında 5. Bölge Milli Parklar Müdürü [&hellip]

Veda ve vefa yemeği

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü’nden, Eskişehir Bölge Müdürlüğü’ne atanan Zekeriya Mere ile Mere’nin yerine Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Metin Kalyoncu için Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları Korel Termal Otel’de bir yemek düzenledi

Korel Termal Otel’de verilen yemeğe Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve aileleri olmak üzere 128 kişi katıldı. Davetliler arasında 5. Bölge Milli Parklar Müdürü Ahmet Kuşcu da katıldı.
Bir vefa örneği
Eskişehir Orman İşletme Bölge Müdürü Zekeriya Mere, düzenlenen yemeğin bir vefa örneği olduğunu belirtti. Mere, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Böyle anlar duygusal anlar oluyor. Biz devlet memuruyuz, geliyorsunuz, bir yerde çalışmaya başlıyorsunuz, insanlarla dostluk ilişkiniz oluyor, iş ilişkiniz oluyor alışıyorsunuz. Ama bir müddet sonra kopuyosunuz. Bu tabii insanda bir burukluk yaratıyor. Ama bizim burdan görev değişikliğimiz yine tabi Afyon’daki hizmetlerimize bağlantılı olacak. Her ne kadar Afyon’dan ayrıldıysak da Eskişehir Orman Bölge Müdürü olduk. Yine Afyon bize bağlı, yine Afyon’a çok fazla hizmetler yapacağız. Yine de buradaki sizlerden olsun buradaki arkadaşlardan olsun, dostlarımızdan olsun ayrılmak bizi üzüyor” dedi.
Mere, yemek nedeniyle duygulandığını belirterek “Görüldüğü gibi arkadaşlarımız bu akşamı bize ayırmışlar. Çok güzel birşey, çok hoşumuza gitti memurluğunda en güzel yanı bu işte. Seveniniz çok varsa sizi böyle uğurlarlar, ama seveniniz yoksa ıssız ve sessiz bir şeklide gidersiniz. Bu manada bizde çok güzel işler yaptık ve sizlerle paylaştık. Bu yaptığımız şeyler hep aklımızda kaldı. Tabii ki bü güzellikleri yapmaya devam edeceğiz. Yeni arkadaşlarımız var. Yine hep beraber olacağız” diye konuştu.
Güzel işler yapılacak
Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu, ise Bakan Eroğlu ve Bölge Müdürü Mere’nin destekleriyle güzel işler yapmak istediğini belirtti. Düzenlenen yemeğin, 2 yılı aşkın süredir Orman İşletme Müdürlüğü görevi yapan şimdiki Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere’nin Afyon’dan ayrılmasına ilişkin veda yemeği olduğunu ifade eden Kalyoncu şöyle konuştu:
“Zekeriya Bey yine bizim de bağlı olduğumuz bölge müdürlüğü yapmakta. Ben göreve başlayalı 3 ay oldu. Gördüm ki burada Zekeriya Bey orman teşkilatının, güzel işler yaptığının en canlı kanıtı. Güzel işler yaptı Afyon’da ve bunuda sizlerle paylıştı. Bir sinerji yarattı. İnşallah bizda Sayın Bakanımızın ve Sayın Bölge Müdürümüz Mere’nin desteği ile güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Temennimiz bu yönde. Bu vesiyle bizde Zekeriya Bey’e bir veda yemeği düzenledik. İnşallah güzel başlar güzel biter.” Mere, düzenlenen yemek öncesi hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme