Ve Sandıklı’da Tutkun dönemi sona erdi

Sandıklı’da haftalar önce Tutkun’la yönetim arasında yaşanan sıkıntıyı Kocatepe Gazetesigündeme getirmiş ve istifanın olabileceği de yine Kocatepe sütunlarında yer almıştı. Beklenen oldu, Sandıklısporlu yöneticiler teknik direktör İbrahim Derya Tutkun’la yollarını ayırdı Sandıklısporlu yönetimle teknik direktör Derya Tutkun arasındaki soğukluk ve düşünce farklılığı sonunda istifayı getirdi. Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri ile Derya Tutkun arasında iki hafta önce [&hellip]

Ve Sandıklı'da Tutkun dönemi sona erdi

Sandıklı’da haftalar önce Tutkun’la yönetim arasında yaşanan sıkıntıyı Kocatepe Gazetesigündeme getirmiş ve istifanın olabileceği de yine Kocatepe sütunlarında yer almıştı. Beklenen oldu, Sandıklısporlu yöneticiler teknik direktör İbrahim Derya Tutkun’la yollarını ayırdı

Sandıklısporlu yönetimle teknik direktör Derya Tutkun arasındaki soğukluk ve düşünce farklılığı sonunda istifayı getirdi. Kırmızı-beyazlı ekibin yöneticileri ile Derya Tutkun arasında iki hafta önce Sandıklı’da oynanan Vanspor maçından önce bir takım olayların yaşandığı ve hatta Derya Tutkun’un da istifa ettiği, bu istifadan son anda vazgeçildiği haberini Kocatepe Gazetesi okurlarına duyurmuştu. Yönetim ile Derya Tutkun arasındaki problemin devam ettiğini de yine geçen hafta okurlarıyla paylaşan Kocatepe Gazetesi, bir istifanın olabileceğini de haftalar önce Afyonlu sporseverlele bildirmişti. Dün beklenen oldu ve Sandıklısporlu yöneticiler, Teknik Direktör İbrahim Derya Tutkun ile çalışmak istemedikleri gerekçesiyle yolların ayrıldığını duyurdular.
TUTKUN GİTTİ
ŞİMDİ NE OLACAK?
Sandıklıspor’un teknik direktörü İbrahim Derya Tutkun’la yolların ayrılmasından sonra şimdi merak edilen soru takımı kimin çalıştıracağı. Sandıklı’dan ayrılan İbrahim Derya Tutkun’un yerine düşünülen isimlerle görüşülmeye başladığı belirtildi. (Kocatepe)

Yardımcıların durumu
belirsiz

Sandıklıspor’da Teknik Direktör İbrahim Derya Tutkun’la yolların ayrılmasından sonra yarımcı antrenörlerin durumunun ne olacağı ise belirsizliğini koruyor. Sandıklıspor’da iki yıldır görev yapan yardımcı antrenör İbrahim Cezayir ile sezon başında anlaşılan kaleci antrenörü Niyazi Boylu’nun da durumlarının şu aşamada belli olmadığı kaydedildi. Yönetim, yardımcı antrenörlerle alakalı soruya, “Şimdilik yardımcı antrenörlerin durumu belli değil” cevabını verdiler. (Kocatepe)

Altyapı antrenörleri çalışıtırıyor

Sandıklıspor’dan ayrılan İbrahim Derya Tutkun’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna yeni isimler aramaya başlayan yöneticiler, ilk etapta 3. Lig’in tozunu yutmuş ve ligi çok iyi bilen hocalarla görüşmeyi planlıyor. Şu anda da takımı alt yapı antrenörlerinin çalıştırdığı ifade edildi. (Kocatepe)

Emre Ersöz süresiz kadro dışı

Sandıklıspor’da antrenör revizyonuna giren yönetim, Emre Ersöz’ü de süresiz kadro dışı bıraktı. Yönetimin Emre Ersöz’ü kadroda yer aldığını bilmesine rağmen Pazarspor maçında takımla birlikte olmayıp, bayramı ailesinin yanında geçiren Emre Ersöz’ü de kadro dışı bıraktı. Yönetim futbolcunun kadro dışı bırakılma sebebini ise şu ifadelerle dile getirdi: “Geçen Çarşamba günü oynanan Çorumspor maçında takımda yer alan ve Pazar günü oynanan Pazarspor mücadelesinde de kadroya dahil edilen futbolcu, maç olmasına rağmen bayramı ailesiyle geçirmek istemiştir ve bu maçta da kadrodan çıkartılmıştır. Emre Ersöz, şu an ailesinin yanındadır ve takımda değildir.” (Kocatepe)

Takım çalışmaya devam ediyor

Sandıklıspor’da olumsuz gelişmeler yaşanırken, takım da Beşikdüzüspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanlarını alt yapı antrenörlerinin yaptırdığı belirtilirken, bu hafta sonu oynanacak Beşikdüzüspor maçında takımın galibiyet hedeflediği belirtildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme