• Haberler
  • Genel
  • …Ve Sandıklı 3. Lig’de – Kocatepe Gazetesi

…Ve Sandıklı 3. Lig’de – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’da en iyi şekilde temsil eden Sandıklı Belediyespor, imkansız denileni yaptı ve 9’uncu Grup’da bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi TFF Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’da maçların tamamlanmasına bir hafta kala Sandıklı Belediyespor, şampiyonluğunu ilan ederek Profesyonel 3. Lig’e yükseldi. Son haftaya kadar bir tek yenilgi [&hellip]

...Ve Sandıklı 3. Lig'de

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’da en iyi şekilde temsil eden Sandıklı Belediyespor, imkansız denileni yaptı ve 9’uncu Grup’da bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig’e yükseldi

TFF Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’da maçların tamamlanmasına bir hafta kala Sandıklı Belediyespor, şampiyonluğunu ilan ederek Profesyonel 3. Lig’e yükseldi. Son haftaya kadar bir tek yenilgi almadan gelerek bir rekora imza atan Kırmızı beyazlılar, dün de Manisa Donatımspor’u 2-0 yendi ve 3. Lig’e yükseldi.
İlk yarı golsüz eşitlikle bitti
Yeni Sandıklı Belediyespor ligin bitiminden bir önceki maç olan Manisa Donatımspor maçına taraftarlarının da desteğini ardına alarak iyi başladı. Sandıklı Belediyes-porlu futbolcular, gol için sık sık atak yaptı ancak bir türlü gol bulunamadı. 17. dakikada Ahmet’in sağ köşeden verdiği pası İbrahim ceza sahasından alarak kaleye gönderdi ama top direkten dönerek kalecide kaldı. Gole bu pozisyonda çok yaklaşan Yeni Sandıklı Belediyespor sonraki ataklarında çok etkili olamadı. İlk yarı 0-0 bitti.
İki gol yetti
Şampiyonluk için dünkü maçta 1 puanın bile yeteceği Sandıklı Belediyespor, ikinci yarıya daha hızlı başladı. Rakip sahada daha fazla aktif olan Sandıklı Belediyesporlu futbolcular, deyim yerindeyse Donatımspor kalesini topa tuttu. 66. dakikada Donatımspor’dan Alper’in ceza sahası içerisinde gole giden Harun’a yaptığı faul üzerine hakem penaltı noktasını gösterdi. Hakem’in verdiği penaltı kararıyla taraftarlar büyük bir sevinç yaşadılar. 67. dakikada penaltı vuruşunu kullanan İbrahim topu yerden kaleye gönderdi ve Yeni Sandıklı Belediyespor 1-0 öne geçti. Bu golün ardından şampiyon olacağına iyice inan oyuncular rakip takım karşısındaki üstünlüğü iyice eline aldı ve yine gol için atak yapmaya başladı.
77. dakikada Sandıklı savunmasını geçerek kaleciyle baş başa kalan Donatımsporlu Aykut sert bir vuruş yaptı ancak top kalecide kaldı. 87. dakikada Sandıklı Belediyesporlu futbolcu Murat defansı geçerek sert ve düzgün bir vuruş çıkardı, top ağlarla buluştu. 2-0 Sandıklı Belediyespor rakibini karşısında 2-0’lık üstünlüğü ele geçirdi. Donatımspor 2-0’ı gördükten sonra maçtan iyice koptu. İki takım içinde zorlu geçen 90 dakika, 2-0’lık Sandıklının galibiyeti ile sonuçlandı. Bu sonuçlar Sandıklı Belediyespor, 3. Lig’e adını yazdırdı.

Bakmadan Geçme