Ve Mirlan gelir – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'un futbolcularından Mirlan Murzaev'in ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte başka takıma gideceği yönünde basında haberler çıkmıştı. Lig boyunca 12 maçta oynadığı oyunla dikkatleri üzerine toplayan ve taraftarın beğenisini büyük ölçüde kazanan Mirlan Murzaev, Bahreyn'e gitti. Takımla çalışmalara başlamadan Afyonspor'la görüşmelere başladı. Lisansı çıkmadan Afyonsporlu yöneticiler devreye girerek Mirlan'ı [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un futbolcularından Mirlan Murzaev’in ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte başka takıma gideceği yönünde basında haberler çıkmıştı. Lig boyunca 12 maçta oynadığı oyunla dikkatleri üzerine toplayan ve taraftarın beğenisini büyük ölçüde kazanan Mirlan Murzaev, Bahreyn’e gitti. Takımla çalışmalara başlamadan Afyonspor’la görüşmelere başladı. Lisansı çıkmadan Afyonsporlu yöneticiler devreye girerek Mirlan’ı tekrar Afyonkarahisar’a getirmeyi başardı.
Türkiye saatine göre önceki gece geç saatlerde Bahreyn’den uçağa binen Mirlan, dün öğlen saatlerinde Eskişehir’den otobüsle Afyonkarahisar’a geldi. Yaptığı idman düzeyinin bilinmemesinden dolayı Isparta Merkez Gençlikspor maçında forma giymeyeceği düşünülen Mirlan’ın Turanspor maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.
“MİRLAN KANDIRILMIŞTIR”
Mirlan’ın durumu ilgili bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktör Cevat Macit, “Oyuncumuz Mirlan Murzaev ilk yarı maçlarının bitimiyle izne ayrılmak için ülkesine gitmiştir. Bu süre zarfında Rus ve Arap menajerler tarafından kandırılarak, yüksek paralar teklif edilerek Bahrey’nin Al Ahli SC Kulübü’yle sözleşme imzalamıştır. Kendisi takımımızın devre arası kampına bu durumdan dolayı katılamamıştır. Bu 20 günlük süreçte verdiğimiz uğraşlar sonucu ve yaptığımız görüşmelerden sonra oyuncumuzun aklı çelinmiş ve yanlış yönlendirildiğini, kandırıldığını bilgisine ulaştık. Mirlan’la yapılan görüşmeler sonucunda bu konuda pişmanlık duyduğunu ve özür dilediğini, takıma tekrar katılmak istediğini tarafımıza bildirdikten sonra bizde Yönetim Kurulu olarak gerekli mercileri araya sokarak ve TFF’ye başvurarak Al Ahli Kulübü’nün Mirlan Murzaev’e lisans çıkarmasını engelledik. Son bir haftadır verdiğimiz mücadele sonucunda oyuncumuzun yaptığı sözleşmeyi dün itibariyle Al Ahli kulübünden geri almış bulunmaktayız. Mirlan Murzaev şuan itibariyle Afyonkarahisar’a gelmiş takımımıza katılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sevgi ve saygılarımla arz ederim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme