…Ve Koçak İyi Parti’de – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkan adaylığı için çalışmalarını uzun zamandır sürdüren Dr. Mahmut Koçak dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından partisinin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi.TBMM’de dün yapılan İYİ Parti Grup toplantısında partinin bazı adaylarını açıklayan İYİ Parti Genel Bakanı Meral Akşener, Dr. Mahmut Koçak’ı kürsüye çağırdıktan sonra elinden tutarak, “Afyonkarahisarımızın yetiştirdiği değerli bir [&hellip]

Belediye Başkan adaylığı için çalışmalarını uzun zamandır sürdüren Dr. Mahmut Koçak dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından partisinin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi.
TBMM’de dün yapılan İYİ Parti Grup toplantısında partinin bazı adaylarını açıklayan İYİ Parti Genel Bakanı Meral Akşener, Dr. Mahmut Koçak’ı kürsüye çağırdıktan sonra elinden tutarak, “Afyonkarahisarımızın yetiştirdiği değerli bir siyasetçi, 22. dönem Afyonkarahisar Milletvekili, Yolsuzlukla Mücadele Derneği Genel Başkanı, benim de 18 yaşından beri tanıdığım çok değerli kardeşim Dr. Mahmut Koçak Afyon Belediye Başkan adayımız.” dedi.

Bakmadan Geçme