• Haberler
  • Genel
  • 'Vatanseverleri cezaevine, teröristleri kurumlara mı atayacaksınız?'

'Vatanseverleri cezaevine, teröristleri kurumlara mı atayacaksınız?'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, CHP yöneticilerine, 'Vatanseverleri cezaevlerine doldurup, kurumlara teröristleri mi atayacaksınız?' dedi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için Seçim Koordinasyon Merkezinin görevlendirdiği noktaları ziyaret ediyor.   Hasan Arslan, Ambaryolu Caddesi esnafını ziyaret [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, CHP yöneticilerine, “Vatanseverleri cezaevlerine doldurup, kurumlara teröristleri mi atayacaksınız?” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için Seçim Koordinasyon Merkezinin görevlendirdiği noktaları ziyaret ediyor.

Hasan Arslan, Ambaryolu Caddesi esnafını ziyaret etti. Arslan ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “CHP zihniyeti 14 Mayıs öncesinde bol bol ‘Baharlı, güneşli’ sloganlarla PKK ve FETÖ’cüleri serbest bırakmayı vadeden açıklamalarda bulunmuştu. Karşılığını da seçim sonuçlarında sandıkta görmüştü. FETÖ’cülerin çoğu oyunu Kılıçdaroğlu’ndan yana kullandı. PKK’dan da önemli bir destek alan bu zihniyet, ikinci tur için de yine ülkemizin yıllardır başına bela olan terör örgütlerinin ümidi oldu. Yakın zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Recep Cengiz yaptığı bir açıklamada ‘KHK ile uzaklaştırılan hâkimleri, savcıları, askerleri, bürokratları görevlerine çağıracağız’ diyerek FETÖ/PDY, PKK ve DHKP-C terör örgütlerine üyelik, iltisak ve irtibat nedeniyle görevden alınanları geri getirmeyi vaat ediyor. Siz hâkim misiniz, savcı mı? Yargı kararlarını hükümetler ne zamandan beri verme yetkisine sahip oldu da siz bununla ilgili bir vaatte bulunuyorsunuz?”

“TÖRER İLTİSAKLI KİŞİLER Mİ AFYON HALKINA HİZMET VERECEK?”

Arslan sözlerini şöyle tamamladı:

“Siz böyle bir karar verecek olursanız bundan sonra Afyonkarahisar’da bol bol FETÖ’den atılmış bu ülkeye ihanet etmiş 251 şehidin kanını elinde taşıyan hainler mi sokaklarda görev yapacak? Hadi çıkın bunları da açıklayın. PKK terör örgütüne irtibatı ve iltisaklı olması dolayısıyla memuriyetten atılmış kişiler mi Afyonkarahisar halkına hizmet verecek? Çıkın bunları açıklayın. Onları sokaklara salıp her gittiğiniz yerde hakkınız ve haddiniz olmadan ‘yargılayacağız’ dediğiniz vatansever AK Partilileri mi cezaevlerine dolduracaksınız? Çıkın bunları açıklayın.”

Bakmadan Geçme