'Vatanperver Gazilerimize Minnettarız'

AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, vatan için canını hiçe sayarak mücadele eden gazilere minnettar olduklarını belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Başkan Şahin, mesajında şunları kaydetti: “Vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin huzuru için canını hiçe sayarak mücadele eden gazilerimize minnetimizi ifade ediyoruz. Şanlı tarihimizin her bir iftihar sayfasında yer alan kahraman gazilerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Gazi’ unvanının verildiği bu anlamlı gün vesilesiyle hürmetle bir kez daha anıyoruz.

Milletimizin şuur ve iradesiyle vatan kılınan bu topraklarda, gazilerimizin fedakârlıkları her zaman hatırlanacak ve onların emaneti olan vatanımızı ilelebet muhafaza ve müdafaa ülkümüz her gün bir öncekinden daha güçlü biçimde.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazilerimize kalbi şükranlarımızı sunuyor, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olanlara ise sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz. Bu vesileyle, Gaziler Günü'nü kutlar, milletimizin ve devletimizin birlik ve dirlik içinde ilelebet payidar olmasını temenni ederiz.”

Bakmadan Geçme