'Vatanın Bölünmesine İzin Vermeyeceğiz'

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim, CHP ve MHP Genel Başkanlarının açıklamalarına sert çıktı. Sevim, 'Mevzu artık vatanın bölünme ve yok edilme mevzusudur. Biz buna izin vermeyeceğiz.' dedi.

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim, MHP ve CHP Genel Başkanlarının son açıklamalarına sert bir dille tepki verdi.

“GERÇEK ÜLKÜCÜLER GEREKEN TEPKİYİ VERMELİ”

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim, MHP’nin kurucu değerlerinden koparıldığını belirtti. Sevim, “Milliyetçi Hareket Partisi, daha doğrusu ‘Seçmeni Milliyetçi Partisi’, yıllardır, ‘Liderimin yanlışı benim doğrumdan daha doğrudur.’ ilkesiyle kurucu değerlerinden koparılmış trajikomik bir tiyatro oyununa dönüşmüştür.

AKP hükümeti ile 2016'daki darbe girişiminden sonra kurulan ‘Erdoğan ne derse o olur’ ittifakı ile 8 yılda geldikleri nokta, bebek katili hain Apo'nun meclise davetine kadar ulaşmıştır. Şahsımın da artık dayanamayarak 2020 yılında ayrıldığı MHP ve Ülkü Ocaklarındaki Türk milliyetçisi vatansever arkadaşların bu açıklamalara gereken tepkiyi vermesi gerekmektedir.

Bu tepki verilmezse Türkiye’nin götürülmek istendiği noktada Türkiye Cumhuriyeti devleti kalmayacaktır.

Bahçeli'nin açıklamasından sonra da CHP Genel Başkanı Özgür Özel çıkıp ‘Devlet Bey'e el uzatıyorum, bende Kürtlere devlet teklif ediyorum.’ demiştir. Sen kimsin de Türk devletini kimlere teklif ediyorsun? Bu devlet anayasasındaki 66. madde ile bu devletin sahibi kimdir? Milleti kimdir? Bunları açıklamaktadır.” dedi.

“HER ALANDA MÜCADELE EDECEĞİZ”

“Yüz yıl önce Cumhuriyetimizin kurucu fikri olan Türkçülük, bugün Cumhuriyeti yıktırmamak için her alanda mücadele etmelidir, edecektir.” diyen Sevim, “Mevzu artık vatanın bölünme ve yok edilme mevzusudur. Biz buna izin vermeyeceğiz.

Umarım sizler de bu tiyatroyu bitirip gerçekten Türk milliyetçiliği saflarında yer alırsınız. Terör belasının her alanda başı ezilmeli, yok edilmelidir. Başka bir çözüm mümkün değildir ve olmayacaktır. Vatan haini Apo'yu dışarı çıkartmayı ve meclise getirme cüretini kim gösterirse, damarlarımızda akan asil kanın gücü ile Atatürk'ün gençliğe hitabesinde bize emrettiğini yapmak için geri durmayız.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme