Vatandaştan teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde, Gazlıgöl yakınlarında yer alan Ali Çetinkaya Hatıra Ormanı’nın tabelası yenilendi.Uzun bir süre önce “Ali Çetinkaya Hatıra Ormanı” tabelası devrilmiş, bakımsız kalmış ve bu durum hemşehrilerimizin tepkisine neden olmuştu. “Ali Çetinkaya’nın ismi nedeniyle mi ilgilenilmiyor” şeklindeki sitemler gazeteniz Kocatepe aracılığıyla yetkililere duyurulmuştu.Kısa süre içerisinde konuyla iglilenen yetkililer, tabelayı yenileyerek, eskisinden daha güzel bir [&hellip]

Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde, Gazlıgöl yakınlarında yer alan Ali Çetinkaya Hatıra Ormanı’nın tabelası yenilendi.
Uzun bir süre önce “Ali Çetinkaya Hatıra Ormanı” tabelası devrilmiş, bakımsız kalmış ve bu durum hemşehrilerimizin tepkisine neden olmuştu. “Ali Çetinkaya’nın ismi nedeniyle mi ilgilenilmiyor” şeklindeki sitemler gazeteniz Kocatepe aracılığıyla yetkililere duyurulmuştu.
Kısa süre içerisinde konuyla iglilenen yetkililer, tabelayı yenileyerek, eskisinden daha güzel bir şekilde yerine diktiler. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar İşletme Müdürlüğü’nün bu hassasiyeti hemşehrilerimiz tarafından takdir ve teşekkürle karşılandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme