Vatandaştan Doğar'a: Lütfen sesimiz olun

Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar, esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın 'Lütfen sesimiz olun' demesi üzerine 'Biz konuşan Türkiye'nin temsilcileriyiz' dedi Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Dinçay Doğar, Erdal Ünsoy ve DP İl Başkanı Gürcan Şensoy esnaf ziyaretinde bulundu. Fotoğrafının çekilmemesini ve adının yazılmamasını ifade eden bir vatandaş Dinçay Doğar'a 'Ben sizi yazılarınızdan tanıyorum. [&hellip]

Vatandaştan Doğar’a: Lütfen sesimiz olun

Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar, esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın “Lütfen sesimiz olun” demesi üzerine “Biz konuşan Türkiye’nin temsilcileriyiz” dedi

Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Dinçay Doğar, Erdal Ünsoy ve DP İl Başkanı Gürcan Şensoy esnaf ziyaretinde bulundu. Fotoğrafının çekilmemesini ve adının yazılmamasını ifade eden bir vatandaş Dinçay Doğar’a “Ben sizi yazılarınızdan tanıyorum. Dürüstlüğünüzü ve dobralığınızı herkes biliyor. Lütfen bilin ve sesim olun. Ben taşeron bir firma vasıtasıyla bir kurumda çalışıyordum. Sosyal medyadaki paylaşımlardan dolayı işimden atıldım. İşletme okudum. Kendimi geçmişin Doğu Almanya’sında gibi hissediyorum. Taşeron firma yetkilileri de benden memnun olduklarını ifade etmelerine rağmen baskı altında olduklarını ve sosyal medyadaki paylaşımlarımdan dolayı beni istemeyerek işten çıkardıklarını ifade ettiler. Ben bekârım ama aynı durumda evli olan arkadaşlar var. Onlar evlerine nasıl ekmek götürecekler, nasıl ev kirası ödeyecekler. Ne olur sesimiz olun” dedi.
Babası ile birlikte dükkan işleten bir bayan esnaf ise “Babamla birlikte çalışıyoruz. Demokrasi diyenler bize kafalarında oluşturdukları Osmanlı’dan bile geri bir Türkiye dayatıyorlar. Bu Türkiye’de bizim istediğimiz gibi, bezim kontrolümüzde yaşayacaksın diyorlar. Adına da yeni Türkiye diyorlar” diye konuştu.
“BİZ KONUŞAN TÜRKİYE’NİN
TEMSİLCİSİYİZ”
Bu konuşmalar üzerine Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar, “Biz konuşan Türkiye, itiraz eden Türkiye’nin temsilciyiz. Benimde senin gibi birikmiş itirazlarım olduğu için siyasete girdim, sizin böyle duyarlı konuşmanızdan sonra çayınızı içmek zorunlu oldu. O söylenenleri dikkate almazsak anababa olarak da siyasetçi olarak da biz memlekette yaşamayalım, toplum içinde gezmeyelim. Bizler halkımızın ve gençliğimizin gerisinde kalıyoruz. Söyledikleri iktidar ve iktidar olmak istemeyen muhalefet ile ilgili idi. O kızımızın tespitleri çok doğru. Ailesi ile konuşacak ve ailesi izin verirse kendisini Bizim Merkez Karar Kurulu’na götüreceğim orada konuşturacağım. Vatandaşa biz kendimizi sunmayacağız. Bizi onlar üretecek, bizi seçmen üretecek” ifadelerini kullandı.
“BELEDİYE BAŞKANI DA
BU MEMLEKETİN ÇOCUĞU”
Konfeksiyon esnafının Yeni Pazar yeri ile sorunlarını dile getirmeleri üzerine Dinçay Doğar “Açık söyleyeyim, yapılan binayı yıkmak milli israftır. Ama siz sorunlarımızı içerden nasıl düzelteceğiz derseniz o konuda yeniden yapılanma veya düzenlemeye, içinize sinecek çalışma ortamı sağlamaya gideriz. Ya da farklı düşünceleriniz ve projeleriniz üzerinize çalışırız. Partilerimiz ayrı ama Belediye Başkanı’yla da peçe ile konuşmuyoruz, O da bu memleketin çocuğu.. O dört yıl daha başkan, sorunlarınızı iletmekten çekinmeyiz, gocunmayız, üşenmeyiz, çekinceniz varsa sorunlarınızı isim vermeden genel hatları ile başkana anlatırız, mesele kimin düzelttiği veya icat ettiği değil, mesele sizlerin huzur içinde çalışması, para kazanmasıdır. Siz de olan huzur hepimizin huzurudur. Sizin huzurunuz kentteki siyasete de yansır. Bir görüşme ile düzelecek sorunlardan sorun yumağı yaratmayız, sorun yumaklarından muhalefet veya iktidar çıkarmayız. İletişimle, diyalogla çözeriz. Kavgadan ve inatlaşmadan yana değiliz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme