• Haberler
  • Gündem
  • Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz – Kocatepe Gazetesi

Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz – Kocatepe Gazetesi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşerimiz Akif Özkaldı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile FAO işbirliği çerçevesinde yürütülen 'Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Uyumlaştırılmasında ve Uygulanmasında Tarım ve Orman Bakanlığına Destek' projesi’nin açılışına katıldı. Bakan Yardımcısı Özkaldı açılış konuşmasında, 2000 yılında kabul edilen “Bin Yıl Kalkınma Hedefleri”nin 2015 yılında sona ermesiyle, “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri” başlığı ile yeni bir [&hellip]

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşerimiz Akif Özkaldı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile FAO işbirliği çerçevesinde yürütülen “Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Uyumlaştırılmasında ve Uygulanmasında Tarım ve Orman Bakanlığına Destek” projesi’nin açılışına katıldı. Bakan Yardımcısı Özkaldı açılış konuşmasında, 2000 yılında kabul edilen “Bin Yıl Kalkınma Hedefleri”nin 2015 yılında sona ermesiyle, “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri” başlığı ile yeni bir süreç başlatıldığını ifade etti.
“ÖNCELİĞİMİZ YAŞAM KALİTESİ”
Türkiye’nin şu anda en büyük önceliğinin her bir vatandaşının yaşam kalitesini gelişmiş ülkeler düzeyine çıkarmak olduğunu vurgulayan Bakan Yardımcısı Özkaldı, “Bu süreçte Tarım ve Orman sektörü, hem gıda güvenliğinin sağlanması hem de kırsal kalkınma için anahtar sektör konumundadır. Tarım ve Orman Bakanlığı olarak politikalarımızı da, ülkemiz öncelikleri doğrultusunda belirlemeye özen gösteriyoruz. Bakanlığımız, Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine ulaşılabilmesi için üzerine düşeni yapmaya hazırdır.” dedi.

Bakmadan Geçme