• Haberler
  • Genel
  • “Vatandaşlarımız, adaylarımızı bağrına bastı” – Kocatepe Gazetesi

“Vatandaşlarımız, adaylarımızı bağrına bastı” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, vatandaşların AK Partili milletvekili adaylarını bağrına bastığını söyledi AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, partisinin haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini vurgulayan Ötken, vatandaşların milletvekili adaylarını bağrına bastığını söyledi. Ötken, 'Kapalı Spor Salonunda [&hellip]

"Vatandaşlarımız, adaylarımızı bağrına bastı"

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, vatandaşların AK Partili milletvekili adaylarını bağrına bastığını söyledi

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, partisinin haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini vurgulayan Ötken, vatandaşların milletvekili adaylarını bağrına bastığını söyledi. Ötken, “Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Milletvekili aday tanıtım toplantımıza vatandaşlarımız ve partililerimiz büyük bir ilgi gösterdi. Oldukça yoğun bir şekilde geçen aday tanıtım toplantısında Milletvekili adaylarımız vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Kapalı spor salonumuz tamamen dolarken salona giremeyen vatandaşlarımız ve partililerimizde oldu. Yine aynı gün İl Başkanlığımız tarafından Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun katılımıyla ‘Kayıt Dışı Tarih’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa partililerimiz ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Son olarak Milletvekili adayımız Prof. Dr. Remziye Sıvacı partimizde çeşitli kademelerde görev yapan bayanlarımızla kahvaltılı bir programda bir araya gelerek onlarla sohbet etti” dedi.
DİNAR’DA YOĞUN İLGİ
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Dinar’da geniş katılımlı ile seçim bürosu açılışı gerçekleştiğini vurgulayan Ötken, konuşmasına şöyle devam etti: “AK Parti İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Milletvekili adaylarımız Av. Ali Özkaya ve Prof. Dr. Remziye Sıvacı Dinar ilçemizde seçim bürosunun açılışına katıldı. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosu açılış töreni coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Vatandaşlarımız ve partililerimiz adaylarımıza yoğun bir ilgi gösterdi.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme