Vatandaşlar, Kent Müzesi hakkında bilgilendiriliyor

Kent Müzesi'ne envanter toplamak ve bilgi almak için Değirmenayvalı Beldesi'ne giden yetkililer, Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Müdürü Osman Çölgeçen'i ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Daha sonra Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ahmet Çetin ve Şehit Ahmet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çivi'yi ziyaret eden Kent Konseyi yetkilileri, muhtarlara müze hakkında bilgi verdi.Değirmenayvalı Beldesi'nin ardından Salar Kasabası'nda geçen yetkililer, Fatih [&hellip]

Kent Müzesi’ne envanter toplamak ve bilgi almak için Değirmenayvalı Beldesi’ne giden yetkililer, Değirmenayvalı İlköğretim Okulu Müdürü Osman Çölgeçen’i ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Daha sonra Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ahmet Çetin ve Şehit Ahmet Mahallesi Muhtarı Mustafa Çivi’yi ziyaret eden Kent Konseyi yetkilileri, muhtarlara müze hakkında bilgi verdi.
Değirmenayvalı Beldesi’nin ardından Salar Kasabası’nda geçen yetkililer, Fatih Mahalle Muhtarı İbrahim Kezgin ve Güneştepe Mahalle Muhtarı Sadık Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Daha sonra kasabadaki vatandaşlarla bir araya gelen Kent Konseyi yetkilileri, köy kahvesinde bilgilendirme toplantısı yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme