Vatandaşın Yol Talebi İncelenecek

İGM MHP Bolvadin Üyesi Mehmet Koyuncu, 3 kilometrelik Bolvadin-Dipevler Köy yolu yapım talebini bildirdi. İGM Başkanı Mehmet Siper, konu hakkında inceleme yapılacağını söyledi.

İl Genel Meclisi (İGM) Bolvadin MHP Üyesi Mehmet Koyuncu, toplantı sonunda yol yapım talebi ile ilgili söz aldı.
Mehmet Koyuncu, Bolvadin İlçesi köy yollarına toplam 10 kilometre sıcak asfalt yapıldığını ifade etti. Koyuncu, “Malumdur tasarruf tedbirleri kapsamında, ülkemizin de içinde bulunduğu ekonomik durum ve tasarruf tedbirleri kapsamında bunun yapılamayacağı anlaşıldı. Ancak bu sadece Bolvadin İlçesi için değil diğer ilçeler içinde geçerlidir. Fakat bizim burada Dipevler Köyümüz var. Burada 3 kilometrelik yolda sıcak asfalt yapım işimiz var. Bu yol Bolvadin İlçesi için geliş gidiş güzergâhı açısından önemli bir yoldur. İlgili birim müdürümüz Meclis Başkanımızdan istirhamım bu 3 kilometrelik yol bu sene içinde tamamlanabilirse çok memnun oluruz. Hatta köyümüzün muhtarı da bu hususta ziyarete geldi.” dedi. Meclis Başkanı Mehmet Siper, konu hakkında gerekli incelemenin yapılacağını ifade etti. 
 

Yorumlar 1
Alican ibrahimoglu 04 Eylül 2024 18:02

Özel idarenin yetkili olduğu yerdeki problemleri ve dertleri kendi derdi gibi dertlenen ve olumlu sonuca ulaştirana kadar mucadele veren Mehmet Koyuncu başkanıma agabeyime verdiği mücadele icin sonsuz şukranlarimi iletiyorum

Bakmadan Geçme