• Haberler
  • Genel
  • “Vatandaşın taleplerinin takipçisi benim” – Kocatepe Gazetesi

“Vatandaşın taleplerinin takipçisi benim” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, vatandaşın kurumlara ilettikleri taleplerin takipçisi olduğunu söyledi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, nüfusu 2000’in altına düşmesi dolayısıyla kapanan Başağaç, Karadirek, Kızık, Örenkaya, Menteş, Ballık ve Kusura köylerini ziyaret etti. Balkanlıoğlu, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate aldıklarını söyleyerek “Daha önceleri makam sahibi bazı insanlar oturduğu yerden emirler vererek, olanları bilmeden, şartların farkında olmadan [&hellip]

"Vatandaşın taleplerinin takipçisi benim"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, vatandaşın kurumlara ilettikleri taleplerin takipçisi olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, nüfusu 2000’in altına düşmesi dolayısıyla kapanan Başağaç, Karadirek, Kızık, Örenkaya, Menteş, Ballık ve Kusura köylerini ziyaret etti. Balkanlıoğlu, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate aldıklarını söyleyerek “Daha önceleri makam sahibi bazı insanlar oturduğu yerden emirler vererek, olanları bilmeden, şartların farkında olmadan ve emirlerinin belkide yerine geldiğini görmeden görevlerini yürütürlerdi. Ama şimdi devir değişti. Başta Valiler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar halkın içine karışarak onların istek ve taleplerini yerinde inceliyor ve şikayetlerini ilk ağızdan duyuyorlar. Ben daha önce olduğu gibi şimdi de Afyonkarahisar’lı hemşerilerimi sık sık ziyaret ederek onların bizlerden bir isteklerinin olup olmadığı sorarım. Aldığım her türlü talep ve isteklerin yerine gelip gelmediğinin de takipçisi olurum” dedi.
İSTEKLERİNİZİ BİZE İLETİN
Kapanan beldelerde yaşanacak sorunları elbirliği ile çözeceklerini hatırlatan Balkanlıoğlu, “Şu anda istek, talep ve sıkıntıların ete kemiğe dönüştüğü andır. Beraber geldiğimiz il müdürlerimize sorumlu olduğu konularda istek ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Burada olmayan müdürlerimizle alakalı konular olursa da onlara iletmek üzere not alıyoruz. Burada not alınan konuların takipçisi olacağız. Çekinmeden bizlere her türlü istek ve taleplerini iletebilirsiniz. Bizleri aşan bir konu olursa da bir üst mercilere aktarmak suretiyle istek ve taleplerinizi yerine getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
BAKAN EROĞLU’NUN
PAYI BÜYÜK
Balkanlıoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun desteklerinin yadsınamayacağını belirterek “Bizim amacımız devletimizin tüm imkanlarından köylülerimizin faydalanmasıdır. Bu çabamızda Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun desteği de çok büyüktür. Ne demek istediğimizi ileriki günlerde göreceksiniz. ‘İyi ki belediyemiz kapanmış. İyi ki köy olduk’ diyeceksiniz. Bizlerde bunun için Afyonkarahisar Valiliği ve tüm kamu ve kuruluşlarca elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme