• Haberler
  • Genel
  • “Vatandaşın sıkıntısını ben çözeceğim” – Kocatepe Gazetesi

“Vatandaşın sıkıntısını ben çözeceğim” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Vatandaş sıkıntısını aktaracak, ben çözeceğim” dedi MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Kamu kurum ve kuruluşları da dahil olmak üzere Afyonkarahisar'da bulunan özel işyerlerini de ziyaret eden Çetinkaya projelerini anlatarak, projeleri üzerinde istişarelerde bulunuyor.YENİ AFYON SÖZÜTüm gün ziyaretlerini sürdüren, akşam [&hellip]

"Vatandaşın sıkıntısını ben çözeceğim"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Vatandaş sıkıntısını aktaracak, ben çözeceğim” dedi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.
Kamu kurum ve kuruluşları da dahil olmak üzere Afyonkarahisar’da bulunan özel işyerlerini de ziyaret eden Çetinkaya projelerini anlatarak, projeleri üzerinde istişarelerde bulunuyor.
YENİ AFYON SÖZÜ
Tüm gün ziyaretlerini sürdüren, akşam saatlerinde de mahalle ve köy ziyaretlerine devam eden Çetinkaya, 1 Nisan sabahı yeni bir Afyonkarahisar için kolları sıvadığını söyledi. Hazırlıklarını şimdiden yaptığını ve projeleri hayata geçirecek ekiplerle her gece istişarede buluduğunu kaydeden Çetinkaya ciddi bir çalışmayla Afyonkarahisar’ı değiştireceğini ifade etti.
DEVLET KURUMLARINA DA ZİYARET
Çetinkaya dün gün içeresinde devlet kurumlarına bağlı birimleri tek tek ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı. Çalışan memurlarla da bir araya gelen Çetinkaya, memurların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek, 1 Nisan’dan sonra Afyon’un yaşanılabilir bir şehir olacağının sözünü verdi.
BİLMEK YETMEZ, ÇÖZMEK GEREK
“Vatandaşlarımızın teveccühü karşısında hizmet etmezsek Allah bunun hesabını sorar” diyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’da hem vatandaşların hem de esnafın büyük sıkıntılar yaşadığını söyledi. Sıkıntılarla boğuşmak gerektiğini belirten Çetinkaya, “Bugüne kadar vatandaşlarımız hep siyasileri dinledi lakin hiçbir sıkıntılarını anlatamadılar. Neden? Çünkü tüm siyasiler sıkıntıları bildiklerini söyledi. Biz buna karşı çıkıyoruz sıkıntıları biliyorlar neden çözmüyorlar diye soruyoruz. Allah’ın izni ile biz biliyoruz demeyeceğiz, biz çözeceğiz. Ben konuşup vatandaşımız dinlemeyecek. Onlar konuşacak sıkıntıları bana aktaracaklar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme