• Haberler
  • Genel
  • “Vatandaşın içine sine sine oy vereceği Demokrat Partisi var”

“Vatandaşın içine sine sine oy vereceği Demokrat Partisi var”

Demokrat Parti İl Başkanlığı, milletvekili aday tanıtım töreni düzenledi. Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar, Afyonkarahisar ve ülkedeki kötü gidişe dur demek için aday olduğunu belirtti Demokrat Parti İl Başkanlığı, parti binasında milletvekili aday tanıtım töreni düzenledi. Milletvekili adayları Dinçay Doğar, İbrahim Ölmez, Asuman Umut, Erdal Ünsoy’un katıldığı toplantıda konuşan Demokrat Parti İl Başkanı [&hellip]

"Vatandaşın içine sine sine oy vereceği Demokrat Partisi var"

Demokrat Parti İl Başkanlığı, milletvekili aday tanıtım töreni düzenledi. Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar, Afyonkarahisar ve ülkedeki kötü gidişe dur demek için aday olduğunu belirtti

Demokrat Parti İl Başkanlığı, parti binasında milletvekili aday tanıtım töreni düzenledi. Milletvekili adayları Dinçay Doğar, İbrahim Ölmez, Asuman Umut, Erdal Ünsoy’un katıldığı toplantıda konuşan Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, “Demokrat Parti, ülkenin her çakıltaşında izi olan bir partidir. Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın önderliğinde seçime gidiyoruz. Afyonkarahisar olarak partimizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.
“İTİRAZIM VAR”
Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar ise şehirdeki ve ülkedeki yanlışlıklara itirazı olduğunu söyledi. Doğar, “Sabah söylediğini öğleden sonra inkar eden siyasetçilere itirazım var.İktidarı kaybetmemek adına ülkenin sınırlarını ve hatta ülkemizi mülteciler ve ajan yuvası hâline getiren siyasi zihniyete itirazım var. Ülkemiz insanlarının çeşitli korkular, sözde sahiplenici yardımlar ile uyutulmasına, uyuşturulmasına, düşünemez hale getirilmek istenmesine itirazım var” dedi.
ALTERNATİFSİZLİK BİTTİ
Doğar, Demokrat Parti’nin Yeniden Diriliş Hareketi’ne imza atacağını belirterek şöyle devam etti:
“Demokrat Parti bugün Yeniden Diriliş Hareketi ile 81 ilde 85 seçim bölgesinde şaibesiz, şahsi menfaatlerden arınmış, ülkenin menfaatlerini kendi menfaatlerinin önünde tutan Genç Genel Başkanı Hemşehrimiz Gültekin Uysal ve milletvekili adayları ile seçime girmektedir. 12 yıldır üretilen alternatifsizlik algısı bitmiştir. Artık bugün vatandaşların içine sine sine oy vereceği Demokrat Parti vardır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme