• Haberler
  • Gündem
  • 'Vatandaşın huzuru ve esnafın kazancı için çalışıyoruz'

'Vatandaşın huzuru ve esnafın kazancı için çalışıyoruz'

Afyonkarahisar’da hizmet veren dolmuş duraklarının ve şoförlerin birleşerek kurduğu Afyon Ulaşım A.Ş., Trio Kafe’de iftar yemeği düzenledi. İftara Afyonkarahisar Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir, Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Üyesi Halil İbrahim Baykara ile durak başkanları ve şoförler katıldı. İftardan sonra konuşan Afyonkarahisar Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara, “Belediye Meclis [&hellip]

Afyonkarahisar’da hizmet veren dolmuş duraklarının ve şoförlerin birleşerek kurduğu Afyon Ulaşım A.Ş., Trio Kafe’de iftar yemeği düzenledi. İftara Afyonkarahisar Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir, Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Üyesi Halil İbrahim Baykara ile durak başkanları ve şoförler katıldı. İftardan sonra konuşan Afyonkarahisar Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara, “Belediye Meclis üyeleri adına, Trafik Komisyonu adına hepinizi, bu güzel birlikteliği sağladığınızdan dolayı kutluyoruz. Bu birlikteliği yıllardır özlüyorduk. Hep Afyon otobüsçüsü, minibüsçüsü kavga gürültüyle gündeme gelir. Bu sefer beraber çorba içtik, beraber yemek yedik. Arkadaşça muhabbet ediyoruz. Bundan sonra da böyle olması için biz Belediye Meclis Üyeleri, Komisyon Üyeleri olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sizden de böyle birlikteliğin devam etmesini, ufak tefek problemleri kendi aranızda çözmenizi istiyoruz. Biz hep sizinle beraberiz. Hem vatandaşımız huzur içinde yolculuğunu yapsın, hem de esnafımız para kazansın. Bu önemli bir birlikteliktir” dedi.
KAVGA-GÜRÜLTE GERİDE KALDI
Afyonkarahisar Belediye Meclisi Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir de Afyonkarahisar’da uluşamını taraflarının kavga-gürültüyle anıldığı zamanları geride bıraktıklarını belirtti. Birliktir, “Bizim Belediye ve Komisyon olarak niyetimiz uzun yıllardır buydu. Kavgalarla, gürültülerle ulusal gündeme düşen minibüs-toplu taşımanın Afyonumuza yakışır bir hale gelmesiydi. Biz elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sizler bu işin asıl figüranısınız. Ben bir araya gelen 350 kişiyi kutluyorum. Bütün minübüsçülerimizi, durak başkanlarımızı, şirket yöneticilerimizi kutluyorum. Allah kazancınızı gür etsin.
Özveri gösteren tüm otobüsçü ve minibüsçü arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kaliteli taşıma ve hayırlı kazanç için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Duraklarda da düzelmeler başladı. Şikayetler azalmaya başladı. Sizin de bizim de muradımız, Afyonluların huzurlu bir şekiyde ulaşımını sağlamak. 363 minibüs var, 350 girmiş. Bu çok büyük bir başarı. Bu otobüs şirketi ne pahasına olursa olsun devam edecek, ayakta duracak. Sakarya, Eskişehir, Tekirdağ başarmışsa biz de başaracağız” diye konuştu.
ÖRNEK BİR FİRMA OLACAK
Afyon Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Seyman da 350 ortaklı bir şirket kurduklarını hatırlatarak “1 yıldır ilimizde hizmet veren, 350 ortağı bulunan Afyon Ulaşım, kaliteli hizmet vermek adına mücadele ediyor. Hedefimiz tüm ülkeye örnek bir firma olmaktır” dedi. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker de kısa bir selamlama konuşması yaptı. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme