• Haberler
  • Genel
  • 'Vatandaşın derdiyle dertleneceksiniz' – Kocatepe Gazetesi

'Vatandaşın derdiyle dertleneceksiniz' – Kocatepe Gazetesi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, uçuk bir takım vaatlerde bulunup yerine getirmemenin doğru olmadığını söyledi. Eroğlu, AK Parti’nin, vatandaşın derdiyle dertlendiği için başarılı olduğunu vurguladı Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Burada bir konuşma yapan Eroğlu, seçimlerden önce yorucu [&hellip]

“Vatandaşın derdiyle dertleneceksiniz”

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, uçuk bir takım vaatlerde bulunup yerine getirmemenin doğru olmadığını söyledi. Eroğlu, AK Parti’nin, vatandaşın derdiyle dertlendiği için başarılı olduğunu vurguladı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Burada bir konuşma yapan Eroğlu, seçimlerden önce yorucu bir dönem geçirdiklerini ve bu yoğun çalışmanın karşılığını, seçimlerden iyi sonuç elde ederek aldıklarını ifade etti. Afyonkarahisar’da seçimlerden sonra teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini aktaran Eroğlu, dün ilçe ziyaretlerini bitirdiklerini söyledi. Çalışmayınca seçimlerde başarı elde edilemeyeceğini belirten Eroğlu, “Vatandaşın derdiyle dertleneceksiniz. Ayrıca, vatandaşı dinleyeceksiniz. Vatandaşın içinde olacaksınız, samimi olacaksınız. Biz hakikaten vatandaşla samimi konuşuyoruz. Abuk ve uçuk vaatlerde bulunmuyoruz. Vatandaşa yapabileceğimizi anlatıyoruz. Hatta yapamayacağımız bir şey olunca onu yapamayacağımızı açıkça söylüyoruz. ” dedi. Uçuk bir takım vaatlerde bulunup, daha sonra bunları yapmamanın doğru olmadığını vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti: “Türkiye’de maalesef muhalefet bunu başlattı. Hiç olmayacak uçuk bir takım vaatler Türkiye’nin önünü tıkar. Neden biliyor musunuz? Ülkemizde ekonomik istikrar var. Ne kadar üretiyorsanız onu paylaştırabilirsiniz. Eğer ürettiğinizden fazla paylaştırırsanız o zaman para basmanız gerekir. Bu ne demektir. Sürekli enflasyon demektir. Paranın değer kaybetmesi demektir. Onun için söz verince yerine getirmek kadar güzel bir şey yok. Siyasetçiye güven çok önemli. Allah’a şükür biz güveni tesis ettik.”
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Canser Kuzu da Bakan Eroğlu’nun ziyaretinden büyük memnuniyet duydukların söyledi. Kuzu’nun ilde çalışan basın mensupları için TOKİ tarafından yaptırılacak konutları hatırlatması üzerine, Bakan Eroğlu, bu konunun bizzat takipçisi olacağını bildirdi.

Türkiye şaha kalkacak

Hürsiad ziyaretinde Türkiye’nin küresel ekonomik krizi pek çok ülkeye geöre sıkınsız atlatmasının etkilerinin görüldügünü söyleyen Hürsiad üyelerine teşekkür eden Çevre ve Orman Bakanı Prof Dr Velsel Eroğlu, Hürsiad ve Tuscon’un hem Türk iş dünyasını güçlendirdiğini hem de ekonomisinin batmadan kriz atlatmasını sağladığını hatırlattı. Türkiye’nin hemen her alanda güçlendiğini hatırlatan Eroğlu, Tuscon ve benzeri birliklerle Asya ve Afrika’ya açılan iş adamlarının önemli başanılar kazandığını hatırlattı.

Afyon’u Türkiye’nin yıldızı yapacağız

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Zaman Gazetesi Afyonkarahisar Temsilciliği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’da partisinin 12 Haziran’da yapılan seçimlerden birinci parti çıkmasından dolayı il merkezinde teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Eroğlu, bu kapsamda İl Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Zaman Gazetesi’ne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Seçim öncesi Afyonkarahisar’da yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve bu çalışmanın karşılığını birinci parti olarak aldıklarını dile getiren Eroğlu, Afyonkarahi-sarlılara gösterdikleri bu teveccühten dolayı teşekkür etti. Partisi’nin il merkezinde ve ilçelerde oy oranını yükselttiğine değinen Eroğlu, “Afyonkarahisar’a tarihi boyunca almadığı yatırımları hükümetimiz döneminde yaptık. Afyon’a yatırımlarımız ve hizmetlerimiz aralıksız devam edecek. Afyon’u Ege’nin yıldızı yaptık. Hedefimiz inşallah Türkiye’nin yıldızı yapmak. Bunu da Allah’ın izniyle başaracağız.” dedi. Bakan Eroğlu, seçim öncesi ve seçim sonrası her zaman kendisi takip eden basın mensuplarına da teşekkür etti.

“Öncelikli ihtiyaç sivil anayasa”

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu,Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliğini ziyaret etti

Ziyarette Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, Memur-Sen’e bağlı sendikaların il başkanları ve temsilcileri, yönetim kurulu üyeleriyle beraber ev sahipliği yaptı. Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, yeni kurulacak hükümete başarılar dileyerek, öncelikli meselenin toplumun ihtiyacına cevap veren, sivil bir anayasa olduğunu belirtti. Çelik, 12 Eylül referandumuna değinerek, referandum öncesi “Toplu sözleşmeye de toplumsal sözleşmeye de evet” sloganıyla anayasa değişikliğine verdikleri destekle birlikte, toplu sözleşme kazanımı için emek sarf eden tek konfederasyonun Memur-Sen olduğunu hatırlattı.

Bakan Eroğlu’ndan Türkeli Gazetesi’ne ziyaret

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 12 Haziran Seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında Türkeli Gazetesi sahibi ve başyazarı Hacı Hakkı Özsoy’u ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarete Bakan Eroğlu ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve parti yöneticileri de katıldı.

Bakmadan Geçme