“Vatandaşa hizmette eşitliğe dikkat edilmeli”

Vali Mustafa Tutulmaz, Kızılören İlçesi'nde incelemelerde bulunarak muhtarlarla toplantı yaptı   Vali Mustafa Tutulmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Kızılören İlçesi'ne bağlı merkez, kasaba mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaparak istek, talep ve önerilerini dinledi. Vali Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında gerçekleşen köy ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıya Kaymakam Recep Hasar, Belediye Başkanı Ali Erol ile il [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Kızılören İlçesi’nde incelemelerde bulunarak muhtarlarla toplantı yaptı

Vali Mustafa Tutulmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Kızılören İlçesi’ne bağlı merkez, kasaba mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaparak istek, talep ve önerilerini dinledi. Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında gerçekleşen köy ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıya Kaymakam Recep Hasar, Belediye Başkanı Ali Erol ile il ve ilçe müdürleri katıldı.
Muhtarlar toplantısında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşlara hizmet noktasında eşitliğe dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
Vali Tutulmaz Kızılören İlçesi’ndeki temasları kapsamında Kızılören Kaymakamı Recep Hasar’ı makamında ziyaret ederek, eğitim, sağlık ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Vali Tutulmaz, öğrencilerle sohbet ederek, başarılı ve daha çok kitap okuyan öğrenciler olmalarını istedi. Vali Mustafa Tutulmaz’ın bir diğer ziyareti Kızılören Toplum Sağlığı Merkezi’ne oldu. Burada incelemelerde ve denetlemelerde bulunan Vali Tutulmaz, tedavi için bekleyen hastalarla da görüşerek, sağlıklı günler dinledi.
Vali Tutulmaz Kızılören İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek, incelemelerde ve denetlemelerde bulundu.

Bakmadan Geçme