'Vatandaşa hizmet için varız' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar il Defterdarı Murat Toy ile Maliye yöneticileri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği'ne iade-i ziyarette bulundular.Afyonkarahisar basın camiası ile geçmişten bu yana sorunsuz ve verimli bir şekilde çalıştıklarını belirten Afyonkarahisar Defterdarı Murat Toy, vergi yapılandırmaları konusunda da uyarılarda bulundu. Vergi borcu bulunan mükelleflere yönelik borç yapılandırmaları ile ilgili taksitlerin aksaması halinde mağduriyetler yaşanabileceğine dikkat çeken Defterdar [&hellip]

Afyonkarahisar il Defterdarı Murat Toy ile Maliye yöneticileri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne iade-i ziyarette bulundular.
Afyonkarahisar basın camiası ile geçmişten bu yana sorunsuz ve verimli bir şekilde çalıştıklarını belirten Afyonkarahisar Defterdarı Murat Toy, vergi yapılandırmaları konusunda da uyarılarda bulundu. Vergi borcu bulunan mükelleflere yönelik borç yapılandırmaları ile ilgili taksitlerin aksaması halinde mağduriyetler yaşanabileceğine dikkat çeken Defterdar Murat Toy, “Maliye çalışanları ve yöneticileri olarak hiç birimiz ulaşılmaz kimseler değiliz. Bizler vatandaşlarımızın mükellefiyetlerine yardımcı olmak ve sorunların çözümü adına görev yapmaktayız. Bu manada Defterdarlığımız bünyesindeki tüm görevlilerimizin vatandaşımıza gereken yardımı göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Defterdar Murat Toy’un Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette Defterdar Yardımcısı Durmuş Ali Doğan, Muhasebe Müdür vekili Ahmet Çiçek, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çiftçi ve Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay İlhan da hazır bulundular.

Bakmadan Geçme