Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaşa hizmet için bu makamlardayız”

“Vatandaşa hizmet için bu makamlardayız”

Halk toplantısında konuşan Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlara hizmet için bu makamlarda olduklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımız her türlü sıkıntı ve talebinde her zaman bana ulaşabilir, sıkıntılarını anlatabilir” dedi

 

Vatandaşların istek, talep ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla her ay düzenli olarak yapılan “Halk Toplantı-sı”nın Ağustos ayı toplantısı Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında yapıldı. Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Boztepe, Meh-met Keklik, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
“HER TÜRLÜ SIKINTINIZDA
YANINIZDAYIM”
Toplantıda konuşan Vali Gökmen Çiçek, koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artışa dikkat çekerek, “Lütfen alınan tedbirlere ve maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına uyalım. Afyonkarahisar’da son zamanlarda özellikle düğünlerde tedbirlere uyulmaması sonucu vaka sayılarında artış yaşanıyor. Bu konuda daha duyarlı ve hassas davranalım. Bugün (dün) ikinci kez sizlerle Halk Toplantısında bir araya geliyorum. Elimden geldiğince sizlerin sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağım. Bizler sizlere hizmet için bu makamlardayız. Her türlü sıkıntı ve talebinizde her zaman bana ulaşabilir, sıkıntılarınızı anlatabilirsiniz.” dedi.
Vali Çiçek daha sonra vatandaşlara sırayla söz vererek, kendisine iletilen istek, talep ve sıkıntıları dinledi ve çözüm üretti. Bazı sorunları kendisi çözen Vali Çiçek, gerekli durumlarda konuyu ilgili kurum müdürlerine ileterek gereğinin yapılmasını istedi.