Vatandaş, sorunlarını Vali Tutulmaz’a aktardı

Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı,  Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik Ali Çetinkaya B Blok Toplantı Salonu’nda yapıldı.“ÇÖZÜM BULMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Tutulmaz 'Her ay olduğu [&hellip]

Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı,  Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Valilik Ali Çetinkaya B Blok Toplantı Salonu’nda yapıldı.
“ÇÖZÜM BULMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Tutulmaz; “Her ay olduğu gibi bu ay da Halk Gününde sizlerle beraberiz. Bu toplantıda sorumlu İl Müdürlerimizle birlikte sizleri dinleyeceğiz. İnşallah problemlere de burada çözüm bulacağız. Çözüm bulamadıklarımıza da daha sonra çözüm bulmak için çalışacağız” dedi.
İL MÜDÜRLERİNE TALİMAT VERDİ
Konuşmasının ardından Vali Mustafa Tutulmaz vatandaşlara tek tek söz vererek sorun, istek ve taleplerini dinledi. Vali Tutulmaz taleplerle ilgili beraberinde bulunan il Müdürlerine talimat vererek gereğinin yapılmasını istedi.

Bakmadan Geçme