• Haberler
  • Genel
  • Vatandaş sıcak asfalttan memnun – Kocatepe Gazetesi

Vatandaş sıcak asfalttan memnun – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı ilçe merkezinde asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor Yoğun geçen Sanjet çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yapım ve tamirat çalışmaları Parke taşı, satıh asfalt kaplama ve sıcak asfalt şeklinde sürdürülüyor. Mevsim şartlarının iyileşmesiyle toprağı oturmuş yollarda başlayan ve büyük bir bölümü tamamlanan çalışmalarda Ofis Caddesi, Yalıncak Caddesi, Yunus Emre Bulvarı, Afyon Caddesi, Dereboyu Caddesi ve [&hellip]

Vatandaş sıcak asfalttan memnun

Sandıklı ilçe merkezinde asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Yoğun geçen Sanjet çalışmalarından dolayı bozulan yollarda yapım ve tamirat çalışmaları Parke taşı, satıh asfalt kaplama ve sıcak asfalt şeklinde sürdürülüyor. Mevsim şartlarının iyileşmesiyle toprağı oturmuş yollarda başlayan ve büyük bir bölümü tamamlanan çalışmalarda Ofis Caddesi, Yalıncak Caddesi, Yunus Emre Bulvarı, Afyon Caddesi, Dereboyu Caddesi ve Mezbaha Caddesi sıcak asfalta kavuştu.
Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Başkan Elibol’un iş makinesi parkuruna kazandırdığı finisherle ve iş makineleriyle yaptığı sıcak asfalt çalışmaları sonrasında yol işaret çizgileri çekildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme