• Haberler
  • Genel
  • Vatandaş kaldırım istiyor – Kocatepe Gazetesi

Vatandaş kaldırım istiyor – Kocatepe Gazetesi

Fatih Mahallesi'nde Hüseyin Öztürk isimli vatandaş, evinin önüne kaldırım yapılmamasından şikayetçi Fatih Mahallesi'nde oturan Hüseyin Öztürk isimli vatandaş, Belediye ekiplerinin, 712 Sokak'ın bir tarafına yeni kaldırım döşediğini, diğer tarafının ise kaldırımsız bırakıldığını iddia etti. Öztürk, 'Ben konuyu Belediye'ye aktardım. Bana 712 Sokak'ın 90 metrelik kısmının ihale edilmediğini, benim kaldığım evin duvarının da yolu işgal ettiğini [&hellip]

Vatandaş kaldırım istiyor

Fatih Mahallesi’nde Hüseyin Öztürk isimli vatandaş, evinin önüne kaldırım yapılmamasından şikayetçi

Fatih Mahallesi’nde oturan Hüseyin Öztürk isimli vatandaş, Belediye ekiplerinin, 712 Sokak’ın bir tarafına yeni kaldırım döşediğini, diğer tarafının ise kaldırımsız bırakıldığını iddia etti. Öztürk, “Ben konuyu Belediye’ye aktardım. Bana 712 Sokak’ın 90 metrelik kısmının ihale edilmediğini, benim kaldığım evin duvarının da yolu işgal ettiğini söylediler. Ben duvarı yıkın dememe rağmen hiçbir işlem yapmadılar. Yanımızdaki evin kaldırımının mermerini de gerekçe olarak gösteriyorlar” dedi.
Öztürk, “2009’daki yerel seçimde, 2011’deki genel seçimde eve Milliyetçi Hareket Partisi flaması astığım için mi evimizin önündeki kaldırım yapılmıyor” diye sordu.
Afyonkarahisar Belediyesi yetkilileri ise, hizmet verirken parti ayrımı yapmadıklarını, teknik incelemenin ardından gerekli işlemin yapılacağını belirtti. Yetkililer, “İhale edilen bir iş. 3 aylık süresi daha var. Bölgedeki yapılaşmalarda imar ile ilgili sorunlarla karşılaşıyoruz. İmar Planı’na göre yolu öncelikle koruyoruz” dediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme