• Haberler
  • Genel
  • Vatandaş, Hilal Kart’tan memnun – Kocatepe Gazetesi

Vatandaş, Hilal Kart’tan memnun – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın Hilal Kart projesi, vatandaştan ilgi görüyor Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ihtiyaç sahiplerinin teşhir edilmesinin önüne geçecek olan Hilal Kart projesinin hem vatandaşları hem de esnafı mutlu ettiğini söyledi.ESNAFIN DA YÜZÜ GÜLÜYORKendilerinin belediye önlerinde saatlerce beklediklerini aktaran vatandaşlar, kart ile artık [&hellip]

Vatandaş, Hilal Kart'tan memnun

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın Hilal Kart projesi, vatandaştan ilgi görüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ihtiyaç sahiplerinin teşhir edilmesinin önüne geçecek olan Hilal Kart projesinin hem vatandaşları hem de esnafı mutlu ettiğini söyledi.
ESNAFIN DA YÜZÜ GÜLÜYOR
Kendilerinin belediye önlerinde saatlerce beklediklerini aktaran vatandaşlar, kart ile artık kendi ihtiyaçlarını kendilerinin göreceklerini söyleyerek uygulanan çalışmadan memnun olduklarını belirttiler.
İhtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından da büyük beğeni kazanan Hilal Kart esnafın da yüzünü güldürdü. Projenin hayata geçmesiyle derin bir nefes alacaklarını aktaran Esnaf, Çetinkaya’nın bu projesiyle herkesimin gönlünü kazanacağına inandıklarını söylediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme