Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaş Diyor Ki; “Otopark İçin İşbirliği Şart”

Afyonkarahisar’ın en büyük ve

Afyonkarahisar’ın en büyük ve en güncel sorunu şehiriçi trafik meselesidir.
Afyonkarahisar’ın şehir içi trafiği her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Elbette ki kesin çözüm olmamakla birlikte şehiriçi trafik sorunun çözüm yollarından başlıcası yeni otoparklar yapılmasıdır. 2. Belediye Şehir Çarşısı’nın yıkımından sonra ortaya çıkan alan otopark yapımı için en ideal alandır. Afyonkarahisar Belediyesi’nin burada katlı otapark yapımıyla ilgili planları mevcutken son yaşadığımız yerel seçimde de adaylarımızın bir çoğu burada katlı otopark yapılması için görüş birliğindelerdi.
Belediye Başkanı Burcu Köksal da bu alanda otopark yapmayı istediklerini ancak son yayınlanan tasarruf genelgeleri nedeniyle bu çalışmaya başlayamadıklarını dile getirdi.
Afyonkarahisar Belediyesi de, iktidar milletvekilleri de bu noktada işbirliği yapmak zorundadır. Afyonkarahisar’ın otopark ihtiyacının giderilebilmesi ve 2. Belediye Şehir Çarşısı alanında otopark yapılması için CHP’li Afyonkarahisar Belediyesi ve AK Partili Milletvekillerimiz güçlerini birleştirmelidirler.
Bunun için ilimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları da destek vermelidirler. Memleketimizin ortak sorunu olan trafik meselesinin çözümü için işbirliği şarttır. (Afyonkarahisarlı vatandaşlar)