Vatandaş Diyor Ki Elinize sağlık!

Bu köşeden zaman zaman şehirde, kaldırımlarda kesilen, kurutulan ağaçları dile getiriyoruz. Ancak son günlerde Afyon Belediyesi güzel bir çalışmaya imza attı. Şehri çevreleyen ana caddelerde, Ordu Bulvarında yol kenarlarına, refüjlere yeni ağaçlar dikildi. Şehir merkezinde kaldırımlara uzun yıllardır bu derece fidan dikildiğini hatırlamıyoruz. Umarız dikilen ağaçlara vatandaşlarımız da sahip çıkar. Yeşil bir Afyonkarahisar için belediyemizin [&hellip]

Bu köşeden zaman zaman şehirde, kaldırımlarda kesilen, kurutulan ağaçları dile getiriyoruz. Ancak son günlerde Afyon Belediyesi güzel bir çalışmaya imza attı. Şehri çevreleyen ana caddelerde, Ordu Bulvarında yol kenarlarına, refüjlere yeni ağaçlar dikildi. Şehir merkezinde kaldırımlara uzun yıllardır bu derece fidan dikildiğini hatırlamıyoruz. Umarız dikilen ağaçlara vatandaşlarımız da sahip çıkar. Yeşil bir Afyonkarahisar için belediyemizin bu çabası takdire değer. Yeri gelmişken şehir içindeki kaldırımlarında eskisi gibi ağaçlandırılmasını talep ediyoruz.

Gazeteniz Kocatepe, Afyonkarahisarlıların beğendikleri ve eleştirdikleri, geliştirmeyi istedikleri her konu hakkında, sütunlarını vatandaşlara açıyor. Vatandaşların çekip [email protected] elektronik posta adresine gönderdikleri fotoğraflar, ya da yorumlar ister imzalı, ister imzasız, kendi ifadeleriyle birlikte yayınlanacak. BEKLİYORUZ… (Elbette Basın Ahlak kuralları kapsamında)

Bakmadan Geçme