• Haberler
  • Gündem
  • Vatan toprağı kırmızı çizgimiz! Azerbaycan yalnız değildir

Vatan toprağı kırmızı çizgimiz! Azerbaycan yalnız değildir

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Ermenistan tarafından Azerbaycan Karabağ'da başlatılan işgalci tutumunu eleştirdi. Mısırlıoğlu, “Küresel yayılmacı ve işgalci tutumlarla bir araya gelen lobiler, vatan toprağının Türklerin kırmızı çizgisi olduğunun farkına elbet varacaklardır. Azerbaycan yalnız değildir.” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Azerbaycan topraklarındaki terör faaliyetleri ile ilgili bir açıklama yaparak, Azerbaycan’a destek mesajı yayınladı. Mısırlıoğlu, Küresel yayılmacı ve işgalci tutumlarla bir araya gelen lobilerin, vatan toprağının Türklerin kırmızı çizgisi olduğunun elbet farkına varacaklarını ifade etti.

“KARABAĞ, AZERBAYCAN’IN BÖLÜNMEZ BİR PARÇASIDIR”

Mesajında Ermenistan’ın işgalci tutumunu eleştiren Mısırlıoğlu, “Can Azerbaycan, Karabağ bölgesinde başlattığı mücadele ile Ermenistan tehdidini bertaraf etmiş, topraklarını mertçe savunmuştur. Başlattığı anti terör operasyonu ile topraklarını savunan Can Azerbaycan’a desteğimiz sonsuzdur. Karabağ, Azerbaycan’ın bölünmez bir parçasıdır. Dün olduğu gibi bu gün de toplumsal barıştan ve huzurdan yana olduğumuz kadar, kalleşçe saldırılar karşısında tek yumruk olacağımız da aşikardır. Tarihte Türkler işgalci değil vatan toprağını savunan taraf olmuşlardır. Kardeş ülkemiz Azerbaycan da bizimle aynı kan, aynı fıtrattadır. Küresel yayılmacı ve işgalci tutumlarla bir araya gelen lobiler, vatan toprağının Türklerin kırmızı çizgisi olduğunun farkına elbet varacaklardır. Azerbaycan yalnız değildir.” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme