• Haberler
  • Genel
  • Vatan Partisi merkezli Milli Hükümet kurulacak

Vatan Partisi merkezli Milli Hükümet kurulacak

Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Şahin ile Hüseyin Karanlık, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hüseyin Karanlık, önünde sonunda Türkiye’de Milli Hükümet kurulacağını, Milli Hükümet’te Vatan Partisi’niun merkezde yer alacağını söyledi Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Şahin ile Hüseyin Karanlık, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri hakkında bilgi verdi. [&hellip]

Vatan Partisi merkezli Milli Hükümet kurulacak

Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Şahin ile Hüseyin Karanlık, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hüseyin Karanlık, önünde sonunda Türkiye’de Milli Hükümet kurulacağını, Milli Hükümet’te Vatan Partisi’niun merkezde yer alacağını söyledi

Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Şahin ile Hüseyin Karanlık, Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek 1 Kasım seçimleri hakkında bilgi verdi. Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Şahin, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek’in Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nne kazandığı hukuk zaferinin Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti. Halil Şahin, “Genel Başkanımız Doğu Perinçek, 2005 yılında İsviçre’de ‘Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır’ demişti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın önderliğinde Talat Paşa Komitesi kurulmuştu. Avrupa’nın dört bir yanında soykırım yalanını dile getirdiler. Bugün geldiğimiz noktada Doğu Perinçek, Avrupa’nın ortasında ‘Soykırım yoktur’ demenin ifade özgürlüğünü kanıtlamıştır ve bu durum, Türkiye’nin önünü açacaktır” dedi.
SARAY SAVAŞI DEĞİL, VATAN SAVAŞI
Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hüseyin Karanlık ise, Türkiye’nin 24 Temmuz 2015’ten itibaren yeni bir döneme girdiğini söyledi. Karanlık, “24 Temmuz 2015’ten itibaren Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütüne karşı yeniden operasyonlara başlamıştır. Bu aslında milletin bir talebiydi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin harekâtına ‘Saray Savaşı’ diyorlar. Bu yanlış bir yaklaşım. Ordumuz, durumun vahametini görmüş ve başta hükümet olmak üzere kamu kurumlarını bilgilendirmiştir. Saray Savaşı değil, Vatan Savaşı’dır bu” diye konuştu.
ABD DESTEKLİ BÖLÜCÜ TERÖRE KARŞI DURALIM
Önümüzdeki süreçte Milli Hükümet’in kurulacağını söyleyen Karanlık, “Vatan Partisi’nin merkezinde olduğu Milli Hükümet kurulacaktır. Milli Hükümet için tüm partilere açık davette bulunuyoruz: Amerikan destekli bölücü terör örgütüne karşı bir cephede buluşalım ve programımızı buna göre hazırlayalım. Milli Hükümet’te Atatürk’ün karma ekonomi politikası, üretim politikası ve dış siyaseti esas alınacaktır. Bu süreç, öyle uzun yıllar almayacak. 7 Haziran’a giderken 1 Kasım’ı kimse tahmin etmiyordu. Tahminlerin ötesinde bir gelişmedir Milli Hükümet” ifadelerini kullandı.
DİĞER PARTİLER, VATAN’IN BİRİKİMİNDEN YARARLANIYOR
Hükümet ve muhalefet partilerinin sloganlarında Vatan Partisi birikiminden yararlanıldığının hatırlatılması üzerine Hüseyin Karanlık, “Biz bundan dolayı kızmıyoruz. ‘Sen-ben yok, Türkiye var’ sloganı, 2006’da Türkiye Gençlik Birliği kurulurken kullanılan ‘Sağ-sol yok, TGB var’ sloganıyla benzerlik taşıyor. Hatta Deniz Gezmişler’in, ‘Sağ-sol yok; boykot var’ sloganını da hatırlayabiliriz. 2007’deki temel sloganımız, ‘Biz yaparız’dı. CHP’nin reklamlarında da ‘Biz varız, yaparız’ dediğini görüyoruz. Bunlar olumlu gelişmeler. Demek ki Vatan Partisi birikimi, Vatan Partisi gibi Türkiye’yi yönetmeye talip olan diğer partiler tarafından da benimseniyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme