• Haberler
  • Genel
  • 'Vatan Partisi, birikimi ve kadroları ile göreve hazır'

'Vatan Partisi, birikimi ve kadroları ile göreve hazır'

Vatan Partisi İl Başkanvekili Mustafa Altınkaya, Vatan Partisi'nin tarihi birikimi ve deneyimli kadrolarıyla Milli Hükümet'te görev almaya hazır olduğunu söyledi Vatan Partisi İl Başkanlığı, Afyonkarahisar Milletvekili Adayları'nı bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Basın toplantısında konuşan Vatan Partisi İl Başkanvekili Mustafa Altınkaya, Vatan Partisi'nin düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu söyledi. Altınkaya, 'ABD'ye bağımlı mafya düzeni ve [&hellip]

“Vatan Partisi, birikimi ve kadroları ile göreve hazır”

Vatan Partisi İl Başkanvekili Mustafa Altınkaya, Vatan Partisi’nin tarihi birikimi ve deneyimli kadrolarıyla Milli Hükümet’te görev almaya hazır olduğunu söyledi

Vatan Partisi İl Başkanlığı, Afyonkarahisar Milletvekili Adayları’nı bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Basın toplantısında konuşan Vatan Partisi İl Başkanvekili Mustafa Altınkaya, Vatan Partisi’nin düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu söyledi. Altınkaya, “ABD’ye bağımlı mafya düzeni ve Meclis’teki düzen partileri iflas etmiştir! 7 Haziran seçiminde oluşan Meclis ve partileri, hiçbir soruna çare olamadı. Hükümet kuramadı. Tek bir yasa çıkaramadı, tek bir karar alamadı. Üstelik düzen güçleri bölücü terör örgütünü elbirliğiyle Meclis’e soktular. Amerika’ya bağlı mafya-tarikat düzeni iflas etmiştir. Meclisteki düzen partileri acizdir. Kapıya dayanan ekonomik krize karşı hiçbir çözüm programları yoktur. Türkiye’nin birleştirilmesi yolunda elle tutulur hiçbir politikaları ve çözüm önerileri yoktur” dedi.
“BÖYLE GİTMEZ,
BU DÜZEN DEĞİŞECEK”
Vatan Partisi’nin ‘Üreten ve Birleşen Türkiye’ başlıklı bir çözüm programına sahip olduğuna dikkat çeken Altınkaya, “Bağımsız ve Demokratik Türkiye ufukta görünmüştür. Hükümet halkın olacak. Devlet milletin olacak. Halk, örgütlü, özgür ve eşit olacak. Herkesin işi olacak, herkes çalışacak ve üretecek. Vatan Partisi, kararlılığı, bilgi ve birikimi, tecrübeli kadroları ve gençliğiyle göreve hazırdır. Milletimizden ülkemizi bütünleştirmek ve üretim ekonomisini kurmak için yetki istiyoruz. Mafya-Tarikat düzeni, vatanı bölüyor ve ekonomiyi batırdı. Halk ayağa kalkıyor, böyle gitmez. Bu düzen, değişecek! Meclis’teki partiler, iktidarı ve muhalefetiyle Amerika ve Avrupa’ya göbekten bağlı. Böyle gitmez. Bu düzen, değişecek! Yasa çıkaramıyorlar, hükümet kuramıyorlar. Böyle gitmez. Bu düzen değişecek! Türkiye, yeniden 7 Haziran çıkmazına dönemez. Vatan Partisi’nin bulunmadığı bir Meclis, yalnız ve yalnız çözümsüzlük üretir” ifadelerini kullandı.
KAHRAMANLARA, KAHRAMAN
BİR HÜKÜMET GEREKİR
Altınkaya, şöyle devam etti:
“Vatan Partisi’nin merkezinde bulunduğu Millî Hükümet, uzaktan kumandalı yönetime son verecek, ülkemizi Ankara’dan yönetecektir. AKP Saltanatı’na ancak Vatan Partisi son verebilir. AKP iktidarı, bölücü terörle mücadeleyi kararlı ve tutarlı olarak yürütecek sınıfsal dayanak, program ve yetenekten yoksundur. AKP saltanatını ABD ve Batı işbirlikçileri yıkamaz. Kahraman Türk Ordusu ve polisinin başına kahraman bir hükümet gerekiyor. Vatan Partisi, Ermeni Soykırımına karşı mücadele ederken, Silivri duvarlarını yıkarken, Atatürk Devrimini savunurken, Özelleştirmeye karşı kamulaştırmayı savunurken, ABD denetimine karşı komşu ülkelerle işbirliği için çalışırken, cesaretini ve kararlılığını kanıtlamıştır.”
MİLLİ HÜKÜMET KURULACAK
Vatan Partisi İl Başkanvekili Mustafa Altınkaya’nın ardından Vatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Şahin, Ziya Öztürk, Erdoğan Özkara, Abdullah Özoğlu ve Hüseyin Karanlık, selâmlama konuşması yaptılar. Konuşmalarda Vatan Partisi’nin antiemperyalist mücadelenin ön safında Milli Hükümet’i kurmak için çalıştığı vurgulandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme