Vatan Bilgisayar, 12 bin ürünle Afyon’da

Vatan Bilgisayar, Afyon'da 12 binin üzerinde teknoloji ürününün yer aldığı 2 bin 500 metrekarelik bir mağaza açtı Teknoloji perakendeciliğinde zirveye oynayan Vatan Bilgisayar, bir yandan Türkiye genelinde arka arkaya hiperstore'lar açarken diğer yandan da cazip indirim kampanyaları, personel ve müşteri eğitimi programları ile sektörün gelişimine katkıda bulunuyor Vatan Bilgisayar, 59'uncu mağazasının açılışına özel fırsat ürünleri [&hellip]

Vatan Bilgisayar, 12 bin ürünle Afyon'da

Vatan Bilgisayar, Afyon’da 12 binin üzerinde teknoloji ürününün yer aldığı 2 bin 500 metrekarelik bir mağaza açtı

Teknoloji perakendeciliğinde zirveye oynayan Vatan Bilgisayar, bir yandan Türkiye genelinde arka arkaya hiperstore’lar açarken diğer yandan da cazip indirim kampanyaları, personel ve müşteri eğitimi programları ile sektörün gelişimine katkıda bulunuyor Vatan Bilgisayar, 59’uncu mağazasının açılışına özel fırsat ürünleri ve sürpriz indirim kampanyalarıyla Afyon’lu teknolojiseverleri en avantajlı teknoloji alışverişi ile tanıştırırken 21-23 Eylül tarihleri arasında, sadece Afyonkarahisar mağazasına özel yüzde 25 açılış indirimi ve Bonus ile Axess kredi kartlarına 10 taksit avantajları sundu. Kadaifçioğlu Tesisleri’nin yanındaki mağaza, ilk günde büyük ilgi gördü.
AYDA 4 MAĞAZA AÇILIYOR
Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan; “Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyaları ile her zaman iddialı olduk. 2012’ye ayda 4 mağaza açacağız diyerek başladık aynı hedefle yolumuzda ilerliyoruz. Açılan her yeni mağazamızla birlikte tüm ürünlerde yaptığımız indirim kampanyalarımız büyük ilgi görüyor. Özellikle Anadolu mağazalarımızda ücretsiz bilgisayar eğitimlerimize ciddi talep alıyoruz.“ dedi. Afyon mağazası ile Anadolu’da daha iddialı olacaklarını vurgulayan Hasan Vatan; “İstanbul, İzmir, Ankara, Adana gibi büyük şehirlerde mağaza açmaya devam ediyoruz. Büyükşehirler kadar Anadolu, Karadeniz, Ege Bölgesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da Vatan Bilgisayar’ın olmadığı tüm şehirlerde yeni mağaza arayışı içindeyiz. Afyon’da açtığımız 2 bin 500 metrekare hiperstore ile şu anda 118 bin 500 metkerake kapalı alana ulaştık. 6 ay içinde ciro bazında sektör liderliğini yakalayacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
EĞİTİM İMKANI DA VAR
Teknolojiseverlere bilgisayar, cep telefonu, televizyon, fotoğraf makinesi, kamera, yazıcı gibi ürünlerin yanı sıra ütü, saç düzleştirici, elektrik süpürgesi, gibi ürünleri de sunan Vatan Bilgisayar aynı zamanda isteyen Afyonkarahisarlılara ücretsiz bilgisayar eğitimi fırsatı da sunacak.
2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip yeni hiperstore’da Afyon’lu teknoloji severlere teknolojiyi en uygun fiyatlarla sunan Vatan Bilgisayar, açılışa özel tüm ürünlerde geçerli yüzde 25 indirim kampanyasıyla büyük ilgi gördü. Açılış günü mağaza önünde ve kasada uzun kuyruklar oluştu. 23 Eylül tarihine kadar Vatan Bilgisayar’ın Afyon’da açılan yeni hiperstore’unda tüm ürün kategorisinde geçerli olacak yüzde 25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartlarına 10 taksit avantajı sunan kampanyası devam edecek.
BİR ÇOK ÜRÜN BULUNUYOR
En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, dizüstü bilgisayardan küçük ev aletlerine kadar 12 binin üzerinde ürün yelpazesiyle Afyon halkının elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken, “en kaliteli teknolojiyi, en cazip fiyatlarla” sunacak.

“KEŞKE 8 AY ÖNCE GELSEYDİK”

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, açılıştan sonra yaptığı basın toplantısında “Afyonkarahisar’a keşke 8 ay önce gelseydik” dedi. Afyonkarahisar’da satış potansiyelinin olduğunu belirten Vatan, bu potansiyeli değerlendirmek için 8 aydır çalışma yaptıklarını hatırlattı.

Bakmadan Geçme