'Vasattı, fazla bir emek görmedim'

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu yılki 19 Mayıs kutlamaları için 'vasat' tanımını yaptı. Törenden sonra gösterilerden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, tören programıyla ilgili sitemde bulundu. Her yıl törenlerin iyi hazırlandığına dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, “İyiye iyi, kötüye kötü demek gerekir. Bu yıl yapılan törenler vasattı” yorumunu yaptı. Hazırlanan törene mükemmel diyemeyeceğini belirten Balkanlıoğlu, [&hellip]

“Vasattı, fazla bir emek görmedim”

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu yılki 19 Mayıs kutlamaları için “vasat” tanımını yaptı. Törenden sonra gösterilerden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, tören programıyla ilgili sitemde bulundu. Her yıl törenlerin iyi hazırlandığına dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, “İyiye iyi, kötüye kötü demek gerekir. Bu yıl yapılan törenler vasattı” yorumunu yaptı.
Hazırlanan törene mükemmel diyemeyeceğini belirten Balkanlıoğlu, “Vasattı, mükemmeldi diyemem. Yani iyiye iyi demek, kötüye de kötü demek vasata da vasat demek lazım. Ama biz herkese ‘nasılsın’ diye sorunca ‘iyiyiz’ demeye alışmışız ya. Ben vasat buldum kutlama programını. Yani öyle fazla bir emek görmedim” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme