Varol'un gurur günü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Merkez Süleyman Demirel Fen Lisesi 21'inci mezunlarını veriyor 81 lise öğrencisinin mezun olduğu okulun konferans salonunda Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol'un da katılımıyla mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okumasıyla başlayan törende renkli sahneler yaşandı. Hayatları boyunca unutamayacakları anlar yaşanılan mezuniyet töreninde, ilk olarak öğrenciler tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Daha sonra tören [&hellip]

Varol’un gurur günü

Afyonkarahisar Merkez Süleyman Demirel Fen Lisesi 21’inci mezunlarını veriyor

81 lise öğrencisinin mezun olduğu okulun konferans salonunda Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol’un da katılımıyla mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okumasıyla başlayan törende renkli sahneler yaşandı. Hayatları boyunca unutamayacakları anlar yaşanılan mezuniyet töreninde, ilk olarak öğrenciler tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Daha sonra tören dahilinde mezun olacak öğrencilerden oluşan koro şarkılar söyledi. Ayrıca öğrencilerin daha önce okul içinde yaptıkları çekimlere ait görüntülerin bulunduğu slayt gösterisi yapıldı.
Söylenen şarkılara alkışlarıyla tempo tutan öğrenci velileri tarafından da ilgiyle izlenen gösteriler arasında tiyatro gösterisi büyük beğeni toplandı. Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol’un öğrencilere mezuniyet belgesi vermesinin ardından öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla tören sona erdi. Mezun olan öğrenciler arasında bulunan Gökçe Varol da mezuniyet belgesini babası Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol’un elinden aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme