Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Varol: Ana hedefimiz İYİ Parti’yi Türkiye’de birinci parti yapmak

Temmuz ayında yapılması planlanan

Temmuz ayında yapılması planlanan İYİ Parti İl Başkanlığı kongresine İl Başkan adaylığını açıklayan Mevlüt Varol, ana hedefinin partisini Türkiye’de birinci parti yapmak olduğunu söyledi

 

Nuh Belediye eski Başkanı Mevlüt Varol, İYİ Parti İl Başkanlığı kongresinde Başkan adayı olacağını dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısı ile ilan etti.
“VAROL, AFYON
SİYASETİ İÇİN MİHENK TAŞIDIR”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, şehrin önemli isimlerinden biri olduğunu vurguladığı Mevlüt Varol’un Temmuz ayında yapılacak olan İl Başkanlığı kongresine İl Başkanlığı adaylığını açıklayacağını kaydetti. Buğa, “Mevlüt Varol Başkanımız Afyonkarahisar siyaseti için ciddi bir mihenk taşıdır. Hem yaptığı görevlerle hem de şahsiyetiyle bizim için partimize değer katmış birisidir. Afyonkarahisar Belediyesi’nde üç birim müdürlüğü görevini yürütmüş tecrübeli bir isimdir. Nuh beldesinde alın teri, zamanı ile ciddi emeklerle Belediye Başkanlığı yapmıştır. Partimizin Kurucu Disiplin Kurulu üyelerinden olması nedeniyle partimizin kuruluşundan bu tarafa birlikte yürüdüğümüz bir ağabeyimiz, Başkanımızdır. Ben adaylık tasarrufunun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
“ISRARI KIRAMADIM ADAY
OLMAYA KARAR VERDİM”
İYİ Parti İl Başkan Adayı Mevlüt Varol, aday olma kararının nedenlerini açıkladı. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun günden güne daha kötüye gittiğini söyleyen Varol, “Ülkemizin durumu günden güne kötüye gidiyor. Ekonomik sıkıntılar bir tarafta siyasi sıkıntılar bir tarafta sistem tartışmaları da diğer taraftadır. Ekonomiyi bir şekilde hallederiz. Ama sistem tartışmalarını halletmemiz lazımdır. Dolayısıyla zaten kuruluşunda yer aldığım, salon verilmeyen sanki her yerden bizleri horlayan yok sayan zaman zaman yok saymaya da devam eden ‘Cesurlar Hareketi’ olarak kurulan ve İyilik Hareketi devam eden bu kutsal yürüyüşte bizlerde geri duramazdık. Yönetici arkadaşlarım ve delegasyon uzun süredir sağ olsunlar ısrar ediyorlardı. Kıramadım 15 gün önce kendilerine söz verdim. İnşallah Allah hizmet yolunda bizleri hep beraber utandırmasın.” diye konuştu.
“ŞU ORTAMDA BASININ TOPLANTIYA
KATILIMI BİLE BÜYÜK CESARET”
Ne kadar vasıflı ve unvanlı olursa olsun bir kişinin tek başına hiç olacağını vurgulayan Varol, “Eğer bir kişi hiç olmasa şu anda Türkiye’nin yönetim sisteminde her şey yerli yerinde olurdu. Allah bize bu görevi nasip ederse hiç kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan hiç kimseye küsmeden, hiç kimseye darılmadan, hiç kimseye kırılmadan kucak açacağız. Onların hepsi bizim arkadaşlarımızdır. Bu diğer partilerde de bizim kendi partimizin içerisinde de olabilir. Biz kendi partimizde birlik ve beraberliği sağlayamazsak diğer partilerden gelecek arkadaşlara ümit ışığı olmayı başaramayız. Ben erken genel seçim olacağı kanaatindeyim. Tek seçim şansımız vardır. Türkiye bu seçim şansını iyi değerlendirirse demokrasiye geçeriz. Aksi halde bu seçim iyi değerlendirilmezse bundan sonra demokratik seçim unutulur. Benden olmayan herkesin terörist, hain denildiği hatta Bizans denildiği günleri yaşadık. Şu anda tamamen abluka altındayız. Bırakın bizlerin aday olmasını basın mensuplarının adaylık açıklama toplantısına gelebilmesi şu ortamda büyük cesarettir.” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi