• Haberler
  • Genel
  • Varlığımızı onlara borçluyuz – Kocatepe Gazetesi

Varlığımızı onlara borçluyuz – Kocatepe Gazetesi

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan Cumhuriyet’i kuranlara yapılan saygısızlıkları hatırlatarak 'Unutulmasın ki varlığımızı o kadrolara borçluyuz' dedi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada 'Cumhuriyeti zor şartlarda kuranlara bugün saygısızlık edenler unutmasınlar ki varlıklarını o kadrolara borçludurlar' dedi.92’nci yılında cumhuriyetimizi ağız tadıyla kutlayamanın ezikliğini yaşıyadıklarını belirten CHP [&hellip]

Varlığımızı onlara borçluyuz

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan Cumhuriyet’i kuranlara yapılan saygısızlıkları hatırlatarak “Unutulmasın ki varlığımızı o kadrolara borçluyuz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Nevzat Ercan Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Cumhuriyeti zor şartlarda kuranlara bugün saygısızlık edenler unutmasınlar ki varlıklarını o kadrolara borçludurlar” dedi.
92’nci yılında cumhuriyetimizi ağız tadıyla kutlayamanın ezikliğini yaşıyadıklarını belirten CHP il Başkanı Nevzat Ercan “Terör ekonominin geldiği ve tıkandığı nokta, şehit haberleri, demokrasiye hukuka olan inancın azalması bizleri karamsarlığa yılgınlığa sokmamalıdır. Günümüzde 2023 hayali kuranların varlığına cumhuriyetin inançlı kadroları 1 kasımda dur diyecektir. Bizi 100 sene önceye götürmek isteyenlere dur diyeceklerdir” şeklinde konuştu.
CHP il Başkanı Ercan açıklamasında şunları söyledi:
“Cumhuriyeti zor şartlarda kuranlara bugün saygısızlık edenler unutmasınlar ki varlıklarını kadrolara borçludurlar.Bugün okumadan,gelişmişlikten ,yollardan bahsedenlerin bunları cumhuriyetin kurduğu okullara üniversitelere borçlu olduklarını unutmuş görünmektedirler. Bugün CHP zihniyeti diye küçümseyenler hala bizleri ortaçağ karanlığına Ortadoğu bataklığına çekmek isteyenlerdir.CHP zihniyeti diyenler unutmasınlar o günkü kıt kaynaklar ve insan kaynakları ile yapılan eserleri fabrikaları satarak ekonomilerini ayakta tutmaya çalışmaktadırlar.
Okullarda, kamusal alanlarda ve meydanlarda yapılan cumhuriyet kutlamalarını sıradanlaştırmaya çalışanları unutmayacağız. İnşallah iktidarımızda cumhuriyetimizi halkımızın katılacağı büyük coşkularla kutlayıp, çocuklarımızı gençlerimizi cumhuriyete bağlı demokrasiye bağlı olarak eğitip onların özgür, düşünen, soran sorgulayan hırsızı iyiyi kötüyü ayırt eden kuşaklar olarak yetişmesini sağlayacağız.
Bizler İnsanlarımızın emeğinin karşılığını aldığı,insanların yatağa aç girmediği.özgürlüğünü din inanç hürriyetini alabildiğince özgür kullandığı,Hakkın hukukun olduğu barış ve kardeşlik içerisinde bir ülke bir cumhuriyet istiyoruz. Bu özlemlerle tüm halkımızın cumhuriyet bayramını kutluyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme