• Haberler
  • Genel
  • Vanilla’da yenilikler hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

Vanilla’da yenilikler hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

Yaklaşık bir yıl önce Yeşilyol Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Green Vanilla Cafe, açıldığı günden bu yana müşterilerine değişik lezzetler sunmaya devam ediyor Yeşilyol Caddesi’nde yaklaşık bir yıl önce butik cafe olarak hizmet vermeye başlayan, Saygı Ailesinin işletmeciliğini yaptığı Green Vanilla Cafe, yakaladığı müşteri memnuniyeti ve gelen talepler üzerine geçtiğimiz aylarda mekanını daha da genişletmişti. Vanilla [&hellip]

Vanilla'da yenilikler hız kesmiyor

Yaklaşık bir yıl önce Yeşilyol Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Green Vanilla Cafe,
açıldığı günden bu yana müşterilerine değişik lezzetler sunmaya devam ediyor

Yeşilyol Caddesi’nde yaklaşık bir yıl önce butik cafe olarak hizmet vermeye başlayan, Saygı Ailesinin işletmeciliğini yaptığı Green Vanilla Cafe, yakaladığı müşteri memnuniyeti ve gelen talepler üzerine geçtiğimiz aylarda mekanını daha da genişletmişti. Vanilla Cafe’de son olarak müşterilere ev yemekleri de sunulmaya başladı. Birçok farklı lezzeti müşterilerine sunan Vanilla Cafe’de artık öğle yemeği menüsü de bulunuyor.
TÜM ÜRÜNLER
KENDİ İMALATIMIZ
Green Vanilla Cafe’nin 1 yılı geride bıraktığını belirten Pastry Chef (Pasta Şefi) Tayfun Ketenci, işletmelerinde kapalı ve açık mekanlarının olduğunu, internet hizmetinden de faydalanılabildiğini söyledi. Ketenci; “İşletmemizde müşterilerimizin damak tadına sunduğumuz tüm ürünler kendi imalatımız. 1 yıl gibi kısa bir sürede çok güzel yol kat ettik. Müşterilerimizin hizmet ve kalitenin farkına varıp bizi tercih etmeleri, huzurlu bir aile ortamında olma hissi hem onları hem de bizi mutlu etti. Bu da bizim daha şevkle çalışmamıza neden oldu. İlk olarak yerimizi daha da genişlettik.” dedi.
‘SİZ İSTEYİN BİZ PİŞİRELİM’
Ketenci, ürün çeşitliliğine ev yemeklerini de eklediklerini belirterek; “Öğle servislerimiz başladı. Karnıyarık, Ezo Gelin, Yuvalama Çorba, zeytinyağlılar, dolma çeşitleri gibi birçok sevilen değeri müşterilerimizin damak tadına sunmaya başladık. Müşterilerimiz, her gün değişik bir çorba içme imkanı buluyor. ‘Siz isteyin biz pişirelim’ menümüz var. Müşterilerimiz önceden siparişlerini vererek hangi yemeği yemek istiyorlarsa bize söylüyorlar. Biz de onlara istedikleri yemeği pişiriyoruz.” dedi.
ESKİ TARİFLERDEN FAYDALANIYORUZ
Bistro ve pizzanın yanı sıra birçok eski değere de yer verdiklerini ifade eden Ketenci; “Dondurma yapımında da keçi sütü ve manda sütünü kullanarak eski tariflerden faydalanıyoruz. Ürünlerimizin ev yapımı olmasına büyük önem veriyoruz. Ev yapımı limonata, karadut, vişne tamamen doğal meyvelerden yapılarak müşterilerimizin damak tadına sunuluyor. Kurabiyelerimiz bile ev yapımı” şeklinde konuştu.
KAMPANYA
DEVAM EDİYOR
Müşterilerine tüm bu damak tatlarının yanı sıra kampanyalar da sunmaya çalıştıklarını belirten Ketenci; “Müşterilerimize yönelik Vanilla Card uygulamamız var. Bu kart uygulamamızda müşterilerimiz card hesaplarına 100 TL’lik bir yükleme yapıyor. Bu yükledikleri 100 TL ile kafemizde 125 TL’lik harcama yapma imkanı buluyorlar. Bu şekilde müşterilerimiz hem 25 TL kazanıyor hem de hesaplarını biliyorlar” dedi.
DESTEĞİ BÜYÜK
İşletme sahibi İlknur Saygı’nın da kendilerine çok büyük destek verdiğini söyleyen Ketenci; “Bizim burada daha rahat, huzurlu bir ortamda çalışmamızı sağlayan işyeri sahibi İlknur Saygı’nın desteklerini görmezden gelemeyiz. Küçük butik bir kafe iken bize bu fırsatı verdi. Fikirleri ve katkıları ile daha da genişlememize, ürün çeşitliliğini arttırmamıza ön ayak oldu. Cafemizde yakaladığımız bu sıcak havada, tasarımda büyük katkıları var.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme