Vanayı kapatan, yüksek bedel ödeyecek

AFJET, abonelerini kalorifer vanalarını tamamen kapatmamaları doğrultusunda uyardı Afyon Jeotermal Tesisleri Turizm San. ve Tic. A.Ş. (AFJET), abonelerini kalorifer vanalarının tamamen kapatılmaması hakkında uyardı. ısınmada AFJET’i tercih eden binaların girişine yapıştırılan AFJET uyarısında aksi davrananların en yüksek tüketim bedelini ödeyecekleri bildirildi. Uyarıda şu ifadelere yer verildi:�-2012 ısıtma sezonunda uygulanmak üzere kalorimetre sistemiyle ısı alan abonelerimizin [&hellip]

Vanayı kapatan, yüksek bedel ödeyecek

AFJET, abonelerini kalorifer vanalarını tamamen kapatmamaları doğrultusunda uyardı

Afyon Jeotermal Tesisleri Turizm San. ve Tic. A.Ş. (AFJET), abonelerini kalorifer vanalarının tamamen kapatılmaması hakkında uyardı. ısınmada AFJET’i tercih eden binaların girişine yapıştırılan AFJET uyarısında aksi davrananların en yüksek tüketim bedelini ödeyecekleri bildirildi. Uyarıda şu ifadelere yer verildi:
“2011-2012 ısıtma sezonunda uygulanmak üzere kalorimetre sistemiyle ısı alan abonelerimizin hiçbir surette ölçüm ekipmanlarına (radyatör vanasının kapa-tılması gibi) müdahale etmemeleri gerekmektedir. Dairenin radyatör girişlerinin tamamen kapatarak sıfır tüketim yazdırmak, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın 14 Nisan 2008 tarih ve 26847 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik hükümlerine göre yasak olup bu şekildeki abonelerin fiyatlandırılması, binanın en yüksek tüketim değeri üzerinden hesaplanacaktır. Değerli abonelerimizin mağdur olmamaları için bu uyarıyı dikkate almalarını önemle rica ederiz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme