• Haberler
  • Genel
  • Van Persie Afyon’a gelmedi – Kocatepe Gazetesi

Van Persie Afyon’a gelmedi – Kocatepe Gazetesi

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında katılacağı Afyon Yaz Futbol Festivali için Afyonkarahisar’a geldi. Afyonkarahisar gelen Fenerbahçe kafilesinde yeni gözde transfer Robin Van Persie yer almıyor Afyonkarahisar’da düzenlenecek Afyon Yaz Futbol Festivali için Yunanistan’dan Olimpiyakos ve Fransa’dan Olimpik Marsilya takımlarıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, dün saat 19.30 civarında Zafer Havalimanı’na geldi. Yaklaşık 300 kişilik taraftar grubunun karşıladığı [&hellip]

Van Persie Afyon'a gelmedi

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında katılacağı Afyon Yaz Futbol Festivali için Afyonkarahisar’a geldi. Afyonkarahisar gelen Fenerbahçe kafilesinde yeni gözde transfer Robin Van Persie yer almıyor

Afyonkarahisar’da düzenlenecek Afyon Yaz Futbol Festivali için Yunanistan’dan Olimpiyakos ve Fransa’dan Olimpik Marsilya takımlarıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, dün saat 19.30 civarında Zafer Havalimanı’na geldi. Yaklaşık 300 kişilik taraftar grubunun karşıladığı Fenerbahçe takımı taraftarların yoğun sevgi gösterisi ile karşılaştı. Fenerbahçeli futbolcular, bazı taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Taraftarın yoğun ilgisi havaalanı çıkışında izdihama neden oldu. Taraftarlar konvoyuyla birlikte takım otobüsüyle Afyonkarahisar’a doğru yolu çıkan Fenerbahçe kafilesi, kamp yapacağı Anemon Otelin girişinde de alkışlarla karşılandı.
Fenerbahçe kafilesinde yeni transfer Robin Van Persie bulunmazken, 24 kişilik festival kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
“Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topal, Josef de Souza, Raul Meireles, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Milos Krasic, Alper Potuk, Moussa Sow, Jose Fernandao.”
KORUMALARA TEPKİ VAR
Fenerbahçe’nin Afyonkarahisar Zafer Havalimanı’na geldiğinde bazı sıkıntılar da yaşandı. Bekleyen 300 kişilik taraftar grubuna ve basın mensuplarına olumsuz tavırları ile yaklaşan korumalar büyük tepki topladı.
HEDİYE VERİLDİ
Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Ömer Altınay gelen kafileye çiçek ve fincan takımı hediye etti.
GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Fenerbahçe’nin kamp boyunca konaklayacağı Anemon Otel önünde Çevik Kuvvet ekiplerince geniş güvenlik önlemi alındı. Taraftarların beklediği otel önüne 20 kadar Çevik Kuvvet ekibi görevlendirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme