'Vali'ye Operasyon' Ellerinde Patladı

Sosyal medya üzerinden bir eski milletvekili ile bir gazetecinin Afyonkarahisar Valiliği'ne yönelik 'linç provakasyonu' her iki cahilin elinde patladı

Afyonkarahisar üzerine “fitne” operasyonu gerçekleştirme hevesinde olanlar Afyonkarahisarlılar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Kurtuluş’un ve Zafer’in Başkenti Afyonkarahisar’da, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü istismar ederek makamlar ve kişiler üzerinden hesap görme niyetinde olan kişiler Afyonkarahisarlıların tepkisi karşısında geri adım atmak zorunda kaldılar.

ATATÜRK FOTOĞRAFI ÜZERİNDEN OPERASYON GİRİŞİMİ

Son olarak eski bir milletvekili ve bir gazeteci sosyal medya üzerinden Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Valisi’ne akıllarınca operasyon çekmeye kalkıştılar.

Bugüne kadar Afyonkarahisar’a bir faydaları dokunmamış olan eski Bursa Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu X hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Afyonkarahisar Valilik Makamı’ndaki Atatürk portresinin yerinden kaldırılarak yerine Afyon Kalesi resmi konulduğunu belirtti ve kelimenin tam anlamıyla cehaletini ortaya koydu.

Vahapoğlu’nun “Afyon Kalesi’nin fotoğrafı” dediği tablo Afyonkarahisar Valiliği’nin logosunu oluştururken, bu tablonun Afyonkarahisar mermerinden hazırlanmış olması ayrı bir anlam taşımaktaydı.

ESKİ VEKİLİN OLTASINA GELEN GAZETECİ DE ÇUVALLADI

Yaptığı provakatif paylaşımları nedeniyle defalarca tekzip edilen, yalanlanan bir gazeteci olma ünvanı taşıyan İsmail Saymaz ise “mal bulmuş magribi gibi” Vahapoğlu’nun bu paylaşımının üzerine atlayarak “Oldu olacak Afyon sucuğu assaydınız” diyerek cehaletin bir başka seviyesine ulaştı.

Haber

HER İKİ İSME TEPKİ YAĞDI

Afyonkarahisar Valiliği Makamı’nın genel fotoğrafları gündeme yansıyınca tepki kendiliğinden oluştu. Eski Milletvekili M. Hidayet Vahapoğlu ve gazeteci İsmail Saymaz’ın sergiledikleri “cehalet” örneklerinin ardından konunun sadece “cehalet”le sınırlı kalmadığı, bu paylaşımların “fitne ve art niyet” taşıdığı da ortaya çıkmış oldu. Çünkü Valilik Makamı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 2 ayrı portresini yer aldığı Makam’a yapılan tüm ziyaret fotoğraflarında görülebilmekteydi. Hem Valilik Makamı’nın arkasında hem de konuklar için ayrılan bölümünde Atatürk’ün iki ayrı portresi yer almaktaydı.

Bir çok vatandaş sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile her iki “art niyetli” paylaşımcıya gereken yanıtı verdiler. Bugüne kadar Afyonkarahisar’ın yararına herhangibir katkılarına rastlanmayan iki yalancının fitne çabaları suya düştü. Bir logo ve bir portre üzerinden yola çıkarak Afyonkarahisar Valiliği Makamı’nı hem de Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’yı zedeleme gayretleri böylelikle boşa çıkarılmış oldu.

Haber

GERİ ADIM ATMAK ZORUNDA KALDILAR

Gösterilen tepkilerin ardından İsmail Saymaz paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı. Eski Milletvekili Vahapoğlu ise cehaletinin ardında inatla durarak art niyetinin üzerine adeta tüy dikti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan da yaptıkları paylaşımlar ile Vahapoğlu ve Saymaz’ın art niyetli hamlelerine tepki gösterdiler.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme