• Haberler
  • Genel
  • Vali'ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Vali'ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'e ziyaretler sürüyor Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in gün içerisindeki konukları MHP Eski Milletvekili Dr. Mehmet Telek, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Ünal Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Sen Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Hüdaverdi Kılınç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, [&hellip]

Vali’ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e ziyaretler sürüyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in gün içerisindeki konukları MHP Eski Milletvekili Dr. Mehmet Telek, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Ünal Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Sen Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Hüdaverdi Kılınç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Başkanı Süleyman Baysal, Anadolu Genç İnovasyon Derneği Başkanı Lütfi Öztaylan ve Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sebahattin Çayır ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu.
Karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleştirilen ziyaretlerde konuklarca, Vali Hakan Yusuf Güner’e hayırlı olsun dilekleri sunularak kentin kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü çalışmaya destek olacakları belirtildi. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren ValiHakan Yusuf Güner ise ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden tüm konuklarına dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme