• Haberler
  • Genel
  • 'Valimiz, Ordu'da başarılı olacak' – Kocatepe Gazetesi

'Valimiz, Ordu'da başarılı olacak' – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun Ordu Valiliği'nde başarılı olacağını belirtti Ordu Valiliği görevine atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'a da veda ziyaretinde bulundu.Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu ile tanışmış ve çalışmış olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu [&hellip]

“Valimiz, Ordu’da başarılı olacak”

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Ordu Valiliği’nde başarılı olacağını belirtti

Ordu Valiliği görevine atanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a da veda ziyaretinde bulundu.
Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği ziyarette Vali İrfan Balkanlıoğlu ile tanışmış ve çalışmış olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Solak, “Sayın Valimizin, Ordu’da da çok başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Yeni görevlerinden dolayı kendilerini kutluyor, hanımefendi ve çocukları ile mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.
SOLAK’A TEŞEKKÜR
Vali Balkanlıoğlu ise, “Değerli Rektörümüz ile tanışmış ve birlikte çalışmış olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Burada görev yaptığım süre içerisinde Rektörümüzün, geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve üniversitemiz için yapmış oldukları başarılı çalışmalara tanık oldum. Kendisine veda ederken başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme