'Valim sesimizi duy yoksa canıma kıyacağım'

Çay ilçesinde eşinin işsiz olması nedeniyle çıkmaza girdiğini belirten üç çocuk annesi Sevil Arzu Özbay, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na seslendi. Özbay: 'Valim sesimizi duy. Bize yardımcı ol. Yoksa canıma kıyacağım”http://m.kocatepegazetesi.com/” Çay ilçesi Alihsanpaşa mahallesinde oturan 39 yaşında üç erkek çocuk annesi Sevil Arzu Özbay eşine iş bulunmasını istiyor. Özbay, ilgili ve yetkili çevrelerin kendilerine yardımcı olmadığını [&hellip]

“Valim sesimizi duy yoksa canıma kıyacağım”

Çay ilçesinde eşinin işsiz olması nedeniyle çıkmaza girdiğini belirten üç çocuk annesi Sevil Arzu Özbay, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na seslendi. Özbay: “Valim sesimizi duy. Bize yardımcı ol. Yoksa canıma kıyacağım”http://m.kocatepegazetesi.com/”

Çay ilçesi Alihsanpaşa mahallesinde oturan 39 yaşında üç erkek çocuk annesi Sevil Arzu Özbay eşine iş bulunmasını istiyor. Özbay, ilgili ve yetkili çevrelerin kendilerine yardımcı olmadığını iddia etti.
Evinde yakacağı dahi olmadığını belirten Sevil Arzu Özbay, perişan durumda olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “AK Parti İlçe Kadın Kolları kurucusuyum. Başkanlık yaptım. 41 yaşındaki eşim Emrah Özbay lise mezunu. Üç yıl önce kaymakamlığa iş talebinde bulundu. Köylerdeki su sayaçlarının tüketim miktarlarını okuma ve kayda alma işi ile görevlendirildi. Bu zamana kadar sigortası dahi yatmamış. Sigorta yapılması için müracaat da bulunduğumuz için düşman ilan edildik. İş verilmez oldu. Şimdi biz ne yapacağız? Üç çocuğumuz var kış geldi perişanız. Devlet kapısı böyle yaparsa biz kime güveneceğiz? Eşimin yaşı ilerledi. KPSS’ye girme şansı yok. Valim sesimizi duy. Bize yardımcı ol. Yoksa canıma kıyacağım.”http://m.kocatepegazetesi.com/”dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme