• Haberler
  • Gündem
  • Valilik'ten “Alternatif güzergah' uyarısı – Kocatepe Gazetesi

Valilik'ten “Alternatif güzergah' uyarısı – Kocatepe Gazetesi

Yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 27. Dönem Milletvekili genel seçimlerine katılacak olan siyasi partilerin ilimizde gerçekleştirecekleri propaganda faaliyetleri kapsamında bugün bazı güzergahlar trafiğe kapalı olacak.Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada vatandaşlara “alternatif güzergahların kullanılması ” uyarısı yapıldı. Partilerin seçim yürüyüşleri nedeniyle bugün Milli Birlik Caddesi (Anıtpark Önü), Atatürk Bulvarı (İstasyon Kavşağı-Jandarma Kavşağı arası (16:00- 17:00 saatleri [&hellip]

Yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 27. Dönem Milletvekili genel seçimlerine katılacak olan siyasi partilerin ilimizde gerçekleştirecekleri propaganda faaliyetleri kapsamında bugün bazı güzergahlar trafiğe kapalı olacak.
Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada vatandaşlara “alternatif güzergahların kullanılması ” uyarısı yapıldı. Partilerin seçim yürüyüşleri nedeniyle bugün Milli Birlik Caddesi (Anıtpark Önü), Atatürk Bulvarı (İstasyon Kavşağı-Jandarma Kavşağı arası (16:00- 17:00 saatleri arası), Kurtuluş Caddesi (Anıtpark- Yoğurt Pazarı Kavşağı arası), Kadınana (Ambaryolu) Caddesi, Yeşilyol Caddesi, 2. Dumlupınar Caddesi, Uzun Çarşı, Tuz Pazarı Caddesi ve Ordu Bulvarı güzergâhlarında saat 11:00-18:00 saatleri arası yaya ve araç trafiğinde yoğunluk olacak. Bu güzergâhı ve bağlı yolları kullanan sürücülerin diğer alternatif yolları kullanmaları rica edildi.

Bakmadan Geçme