• Haberler
  • Genel
  • Valilik’te tebrikler kabul edildi – Kocatepe Gazetesi

Valilik’te tebrikler kabul edildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Valiliği’nde tebrikler kabul edildi Afyonkarahisar Valiliği’ndeki tebrik kabulüne yıllık iznini kullanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu yerine Afyonkarahisar Vali Vekili Ali Şanlıer başkanlık etti. Yine yıllık iznini kullanan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yerine Belediye Başkanvekili Mahmut Emin Birliktir’in hazır bulunduğu tebrik kabulünde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün [&hellip]

Valilik'te tebrikler kabul edildi

Afyonkarahisar’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar Valiliği’nde tebrikler kabul edildi

Afyonkarahisar Valiliği’ndeki tebrik kabulüne yıllık iznini kullanan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu yerine Afyonkarahisar Vali Vekili Ali Şanlıer başkanlık etti. Yine yıllık iznini kullanan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yerine Belediye Başkanvekili Mahmut Emin Birliktir’in hazır bulunduğu tebrik kabulünde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ile MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komu-tanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkara-hisar Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol ve daire müdürleri katıldı. Tebrik kabülünde CHP ve MHP İl Başkanlıkları’ndan temsilciler yer alırken Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’ndan bir temsilci bulunmadı. (Kocatepe)

Dört vekil

Cumhuriyet Bayramı tebrik kabulün-de, protokol sırası dikkat çekti. Tebrikleri, 4 vekil kabul etti. Bu vekillerden 2 tanesi “idari” vekil, iki tanesi de millet vekiliydi. Tebrikleri sırayla Afyonkarahisar Vali Ve-kili Ali Şanlıer, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, MHP Afyonkara-hisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve Afyonkarahisar Belediye Başkanvekili M. Emin Birliktir kabul etti.

Yılmaz’dan
“vekalet” esprisi

Cumhuriyet Bayramı’nda tebriklerin kabulü sırasında Afyonkarahisar Belediye Başkanvekili M. Emin Birliktir, nerede duracağı konusunda 2-3 dakika bir karar veremedi. Önce protokolün sol tarafına yönelen Birliktir, daha sonra protokolün sağ tarafına geçti. Bunun üzerine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Birliktir’i yer konusunda uyardı. Birliktir, uyarıdan sonra protokolün en sağında yer aldı. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Vekaleten olunca bu tür şeyler olur değil mi” diyerek espri yaptı.

Bakmadan Geçme