• Haberler
  • Gündem
  • Valilik’te kalite eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi

Valilik’te kalite eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Sorumlusu ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçisi Göktül Akpınar tarafından Valilik birimlerinde görev yapan personele 2016 yılı 1’inci Dönem Hizmet İçi Eğitimi kapsamında Mart ayı içerisinde belirlenen toplamda 4 gün boyunca Valilik B Blok toplantı salonunda ISO 9001:2008 Temel Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf [&hellip]

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Sorumlusu ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçisi Göktül Akpınar tarafından Valilik birimlerinde görev yapan personele 2016 yılı 1’inci Dönem Hizmet İçi Eğitimi kapsamında Mart ayı içerisinde belirlenen toplamda 4 gün boyunca Valilik B Blok toplantı salonunda ISO 9001:2008 Temel Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi.
Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İçişleri Bakanlığı’na bağlı tüm birimlerde Kalite Yönetim Sistemine geçmek amacıyla başlatılan bu eğitimlerin amacına ulaşması dileğinde bulundu. Vali Güner; “Daha önce Afyonkarahisar’da böyle bir eğitim verilmemiştir. Yine bizimle birlikte Afyonkarahisar Valiliği bir ilke şahitlik ederek imza atmaktadır. Bizler halkımıza nasıl daha fazla ve daha kaliteli hizmet verebiliriz, bunun peşindeyiz. Valilik olarak almakta kararlı olduğumuz ISO 9001:2008 Kalite Belgesi ile halkımız nazarında farkındalık oluşturmak ve devletle halkımızı bir kez daha birbirine yaklaştırmayı hedefliyoruz. Temel Kalite Yönetimi Sistemi Eğitimi ile halkımızın memnuniyetinin artırılacağını düşünüyorum. Günümüz dünyasında enformasyon, teknoloji ve iletişim alanındaki büyük gelişmeler toplumları kıyasıya bir rekabete ve her geçen gün yeni beklentilere itiyor. Valilik iş ve işlemlerinde ihtiyaç ve beklentilere uygun sürekli gelişmeyi hedefleyen Kalite Yönetim Sistemine geçişi sağlamalıyız. Bu ve benzeri eğitimlerle hizmet makamı olan Valiliğimizde daha kaliteli hizmet vereceğimize inanıyorum. Emeği geçen ve eğitime katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme